• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek adayla gitmesi beklenen AK Parti'de 5 isim öne çıkıyor!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
5 isim öne çıkıyor
Bugün gerçekleşecek MYK'dan sonra olağanüstü kongreye tek adayla gitmesi beklenen AK Parti'de 5 isim öne çıkıyor!
Sitene Ekle

Tek adayla gidilmesi beklenen kongrede söz konusu koltuklar için başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olmak üzere, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in ismi öne çıkıyor. Bu ismin de Erdoğan’ın işaret edeceği isim olacağı kulislerde konuşuluyor.

http://www.milliyet.com.tr/5-isim-one-cikiyor/siyaset/detay/2239622/default.htm

Binali Yıldırım .

Sadece tahmin . Peçeteye yazılı özel istek muamelesi görmesin :KK51:

sanıyorum geçici olacak başkan ve başbakan. muhtemel erken seçim olur yeni başbakanı belirlemek için.

Al birini vur ötekine

Ulke yazboz tahtasina döndü sirf baskanlik icin yazik gunah o secimin maliyeti benim cebimden cikacak o cebimden cikanlarla dogu yeniden inşa edilecek vs vs
Ha ali ha veli ortak noktalari baskanliga giden yolda bir kukla olacagidir

Fuat avni ye bakarsak sağ kolu Binali Yıldırım reisin.
Numan kurtulmuş a hiç şans vermiyorum ben.
Mehmet Ali Şahin veya Binali Yıldırım olur, damat Ferit paşa da Başbakan yardımcısı olur.

Fuat avni ye bakarsak sağ kolu Binali Yıldırım reisin.
Numan kurtulmuş a hiç şans vermiyorum ben.
Mehmet Ali Şahin veya Binali Yıldırım olur, damat Ferit paşa da Başbakan yardımcısı olur.
Damat Ferit paşayı biranda başbakan yapamaz yani onu göze alamaz.
Yardımcı yapar biraz oralarda oyalanır sonra bi bakmışız başbakan olmuş.

Bu 5 isimden çok farklı bir isim duydum şimdi. Kaynak güvenilir olsada isim çok alakasız geldi. Bende biraz araştırayım bakalım.

Umarım binali olmaz onun şu gevrek,gevrek konuşmaları sinir bozucu uyuşuk konuşmasına uykumuzu getirtiyor , dinamik değil ,hiç haz etmem böyle yavaş ve gevşek uzatarak konuşan insanları ne kadar iticiler bir bilseler

Back