• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehlikeli mi?

Vellanyum

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
2.498
5.895
158
Hanımlar merhaba,

Bugün 5 aylık oğlumun “timus bezinde” büyüme belirlendi. Sağ ciğerinin yarısında gölgesi göründü.. Doktorum bilgi verdi ama ben panik ve üzüntüden hiçbirşey duymadım... Bilgisi olan varmı nolur bana iyi bişeyler söyleyin... Yarın ilk iş doktoru arıycaö tekrar ama şimdi lütfen bana önemli bişey olmadığını söyleyin :(

Hanımlar merhaba,

Bugün 5 aylık oğlumun “timus bezinde” büyüme belirlendi. Sağ ciğerinin yarısında gölgesi göründü.. Doktorum bilgi verdi ama ben panik ve üzüntüden hiçbirşey duymadım... Bilgisi olan varmı nolur bana iyi bişeyler söyleyin... Yarın ilk iş doktoru arıycaö tekrar ama şimdi lütfen bana önemli bişey olmadığını söyleyin :KK43:
Bende aynı durumu yaşıyorum oğlum dört aylık. Durumunuz ne oldu Bilgi verirseniz çok sevinirim lütfen. Umarım görürsünüz 😞

Bende aynı durumu yaşıyorum oğlum dört aylık. Durumunuz ne oldu Bilgi verirseniz çok sevinirim lütfen. Umarım görürsünüz 😞
Üyenin konusu 2017 de canim :( insalah görür de yazar iyi olmusdur umarım:( Allah im senin yavruna da şifa versin :( evlat bu başka hiç bir şeye benzemiyor :( stresten uyutmuyor:(

Hanımlar merhaba,

Bugün 5 aylık oğlumun “timus bezinde” büyüme belirlendi. Sağ ciğerinin yarısında gölgesi göründü.. Doktorum bilgi verdi ama ben panik ve üzüntüden hiçbirşey duymadım... Bilgisi olan varmı nolur bana iyi bişeyler söyleyin... Yarın ilk iş doktoru arıycaö tekrar ama şimdi lütfen bana önemli bişey olmadığını söyleyin :KK43:
Merhaba aynı durum bizde oldu naptınız sizin çocuğunuz ne durumda şuan geçti mi küçüldü mü

Back