Tehdit

Nsrnbkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
26
17
27
İki hafta önce tehdit edildim fotograflar cok acik degil ama sorun olusturabilir turde, engelledikten sonra ulasmadi hic vazgecmis midir benimle bunu yasayan var mi tecrubelerinizi soyler misiniz korkuyorum

Şimdi biz nereden bileceğiz? İyi niyet bile olsa eşe bile olsa böyle fotograflar göndermemek lazım, telefonu çalınır, hesap hacklenir vs, başkalarının eline geçebilir.
İnternet açık saçık fotograflarla dolu zaten. Kimin ne işine yarasın o fotograflar? Ne tür bir tehdit? Ailenize göndermekle mi tehdit ediyor? Biraz açarsanız yardımcı olmaya, fikir vermeye çalışalım?

İki hafta önce tehdit edildim fotograflar cok acik degil ama sorun olusturabilir turde, engelledikten sonra ulasmadi hic vazgecmis midir benimle bunu yasayan var mi tecrubelerinizi soyler misiniz korkuyorum
Net söylüyorum ki resimleri paylaşır tehtid edebilecek tıynette olan biri paylaşmaktan geri kalmaz resimleri keşke atmamış olsaydınız hatta engellemiş olmanız dahada onu teşvik edebilir. Keşke onu şikayet edeceğinizi ve resimleri paylaşmasından korkmadığınızı söyledeydiniz gerçi açıkta değilmiş resimler korkulacak ne tür olabilir bilemedim

Bunu anlamanın tek yolu engeli kaldırmak.vazgecmisse yazmaz,yok eğer tehditlere devam ederse siz de tehdit edin bence. Korkmadığınızı görsün,aksi halde korktuğunuzu sanıp daha da ileri gidebilir.

Bu kişi kim ? Eski sevgiliniz mi ? Ayrilmamaniz için mi tehdit ediyor yoksa para mi vermenizi istiyor?
Havlayan köpek ısırmaz diye bir laf vardır.
Atmak istese sizin ruhunuz duymadan atardı fotografları. Ben atacağını düşünmüyorum. Ne kadar omurgasız bir adammış. Adam bile değil aslında da..

Yani böyle insanlara korkmadığınızı, böyle bir şey olursa onu rezil edeceğinizi falan söyleyin. Ne karaktersiz insanlar var. Kimseye o tarz fotoğraf atmayın.

Bu kişi kim ? Eski sevgiliniz mi ? Ayrilmamaniz için mi tehdit ediyor yoksa para mi vermenizi istiyor?
Havlayan köpek ısırmaz diye bir laf vardır.
Atmak istese sizin ruhunuz duymadan atardı fotografları. Ben atacağını düşünmüyorum. Ne kadar omurgasız bir adammış. Adam bile değil aslında da..
Evet eski sevgili benden tamamen ciplak fotograf istiyor atarsam her seyi silip karsima cikmayacakmis güya, inanmadim tabii ki eline daha fazla koz veremem engelledim ulasmak istese ulasirdi ama ulasmadi. Yine de korkuyorum iste uyku uyuyamiyorum.

Şimdi biz nereden bileceğiz? İyi niyet bile olsa eşe bile olsa böyle fotograflar göndermemek lazım, telefonu çalınır, hesap hacklenir vs, başkalarının eline geçebilir.
İnternet açık saçık fotograflarla dolu zaten. Kimin ne işine yarasın o fotograflar? Ne tür bir tehdit? Ailenize göndermekle mi tehdit ediyor? Biraz açarsanız yardımcı olmaya, fikir vermeye çalışalım?
Aileme ve internete yaymakla tehdit ediyor goruntulu arama sirasinda ss almis uzerimde atlet vardi ama yine de bana gore acik hataliyim hemde cok ama bunu yapmasi onu hakli cikarmaz ki.

Elindekiler santaj icin yeterli gelmiyor demek ki daha açığını istiyor onla daha buyuk şantaj yapmak için sunlara prim vermeyin savciliga suc duyurusunda bulunun bakalim neler oluyor

Elindekiler santaj icin yeterli gelmiyor demek ki daha açığını istiyor onla daha buyuk şantaj yapmak için sunlara prim vermeyin savciliga suc duyurusunda bulunun bakalim neler oluyor
Evet zaten tamamen ciplak fotograf istedi ve atarsam tamamen cikarim hayatindan dedi inanmadim engelledim

Evet zaten tamamen ciplak fotograf istedi ve atarsam tamamen cikarim hayatindan dedi inanmadim engelledim
Kesinlikle yeni şantaj için, istiyor. Attığo mesajları asla silmeyin. Zora kalırsa bu, mesajlarla suç duyurısunsa bulunacağınızı söyleyin.

X