Tehdit ediliyorum

Merhaba arkadaslar oncelikle cok caresiz oldugumu soylemeliyim 20 yasindayim bi siteden tanistigim adama face adresimi verdim ve biraz cinsellik konustuk bulusma falan teklif etti kabul ettim daha once hic boyle bir sey yapmadim yine de yapmayacaktim sadece vakit gecirmek icin konustum ayagimin resmini ve sadece yatarken ustumde askiliyla bi resim attim baska bir sey yok elinde resimler ve yazismalar disinda 1 saat gibi bir sure konustuk ve ben onu engelledim daha sonra binlerce face acip beni tehdit etti herkese butun akrabalarimi bulmus herkese konusmalari yolluyor arkadaslarima da yollayacakmis lutfen yapabilecegim bir sey soyleyin aileme soyleyemem bu durumu yardim edebilecek bir insan yazsin sadece
Adamın Facebook adresini şikayet edip kapattırabilirsin. Facebook bu konularda çok titiz davranıyor. Adam akrabalarına yazışmaları falan gönderdiyse bile akrabalarınla Facebook'ta arkadaş değilse mesajlar diğer kutusuna düşer. Görmeme ihtimaller var yani. Sürekli yeni hesap açıp beni bulup ekliyor demişsin. Facebook gizlilik ayarlarından arama motorlarına bağlantı verme ayarını aktif et bir de beni kimler bulabilsin seçeneği vardır onu da sadece arkadaşlarım olarak işaretle bir daha bulamaz. Son olarak her ihtimale karşı arkadaş listeni gizle seni bulsa bile arkadaş listeni göremez. Bunlar dışında polise git. Adamın sana gönderdiği tehdit mesajlarının ekran görüntülerini al mutlaka. Geçmiş olsun.

Yeni bir face aç, eski hesabını dondur. Yeni faceine bütün herkesi ekle ve " eski hesabım çalındı kötü amaçlı insanların eline geçti silin" diye yaz böylece yollanan mesajlardaki o konuşmanın sen olmadığına inanırlar. herkese mesajı yollar sonra bakar korkmuyorsun vazgeçer merak etme. Korktuğunu belli edersen daha kötü üzerine gelir

sakın oylelerınede korktugunu bellı etme daha cok ustune gelecektır....sana ulasmak ıcın yapıyor benımde basıma eldı ama senınkınden farklıyı ,,bır arkadasımın telefonunu benden almak ıcın kadın kılıgına gırmıs bır erkek msj attı banada vermem deyınce profılımden fotolarımı alıp benım adıma hesap acmıs butun arkadslarıma msj atıyordu sapık sapık ....bende onu tehdıt ettım senı oturdugun yerde nerde bılgısayara gırıs yaptıysan orda buldurucam polıse gıdıyorum dedım korktumu ne bıdaha rahatsız etmedı

Eğer avukat ise ki avukatlar asla böyle birşey yapmazlar diyeceksin ki niye çünkü hergün bürolarına birçok bayan boşanma davası için gelir ve face de kız avına çıkmalarına gerek yoktur. Yani çokda bayan meraklısı değillerdir. Seni baroya şikayet ederim de. Ayrıca bana özelden bilgilerini gönder bi GBT sine bakalım.

X