Tehdit ediliyorum

Kendi hesabımdan baktım uyaptan. 2 saat kadar önce açtım dava dedi. Tehditim tek şikayet edeceğim dava açacağım sana karakola gideceğim şeklinde
Ay yalan işte yahu. Dava konusu yok ortada. İnanmak istiyorsanız hadi açtı diyelim yahu bu ülkede kim ceza alıyor da sen alacaksın. Kaldıki ortada cezalık bir suç yok. Engelle geç

Millet soruyor, cevap vermiyorsun, yazılı hakaret var mı karşı tarafın elinde?
Yazdığım ya hakaret tehdit yok tek dediğim seni şikayet edeceğim karakola gidiyorum falan dedim
Görüntülerini aldım konuşmaların zaten
Br avukat ile görüştüm biz uyaptan dava açamıyormışuz
Yemek kartı şu anda sende mi?
Evet
Psikolojisini bozmuşum param nerde diye diye öyle diyor

Ay yalan işte yahu. Dava konusu yok ortada. İnanmak istiyorsanız hadi açtı diyelim yahu bu ülkede kim ceza alıyor da sen alacaksın. Kaldıki ortada cezalık bir suç yok. Engelle geç
Onun yaptığı suç asıl

Karşı tarafa hakaret tehtit de bulunmayın davacı olacaksanız
Tehdit etmedim ki

UYAP üzerinden dava açabilirsiniz ama onun için e- imza gerekli imzası olmayanlar acamaz.

yazarhanim35 karşı taraf psikolojimi bozdun dava açıyorum vs diyerek sıyrılmaya çalışıyor da benim anlamadığım siz niye dava açmış mıdır diye düşünüp yemek çeklerinizi alana pabuç bırakıyorsunuz onu anlayamıyorum, senelerdir üyesiniz az çok tanıyor biliyorum sizi, yaşınız da 30’u buldu da yarıladınız bile sayılır, sitede açılan konulardan hiç mi feyz almıyorsunuz da 18 yaşında toy gibi hareket ediyorsunuz anlayamıyorum

Dalgınlığıma salak bir anıma geldi mune abla ben de şikayetçi olacağım yanına bırakmayacağım elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…