- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- Konu Sahibi chilekciko
LENFOMA KANSERİ KARDEŞİMİZ (AHMET KIZI) ARZU'NUN ŞİFASI NİYETİNE;
OKUNAN TEFRİCİYE: 4374
KALAN TEFRİCİYE: 70
OKUNAN TEFRİCİYE: 4374
KALAN TEFRİCİYE: 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
chilekciko kaç tane kaldi canim bitirelim inşallah bugün
chilekciko kaç tane kaldi canim bitirelim inşallah bugün
50 tane okuyayim ben chilekciko
olur canımtamam cnm 35 - 35 paylasalim ozaman
olur canım
chilekciko canim ben 50 daha okudum
ben okuyabilirim canımOkuyan herkesten Allah razi olsun. Dilerseniz 313 ayetel kursi okuyalim
Tamam canim farketmez sen 105 oku ben 104 okuyayim chilekciko da 104 okursa tamamlariz inşallahGullerdiyarindanbiri tamam canim.ben basladim okumaya.bitince haber veririm. 105 okuyacagim o zaman
Tamam canim farketmez sen 105 oku ben 104 okuyayim chilekciko da 104 okursa tamamlariz inşallah
Duasi yok canim.sen bitince diledigin gibi duani edersinOlur 104 okuyayim bende Allah razi olsun sizden de ama bugun mesai bitimine kadar yetistiremem yogunum biraz yarin sabaha yazarim buraya biterse gece yazarim.. o bitince onunda sonunda duasi varmi?
Çok sevindim canim inşallah daha daha iyi olur tanimiyorum görmedim ama inan en kalbi duygularla ediyorum duami. Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin. Aslında bana iyi bir ders oldu bu. Neden bebeğim olmuyor diye çok uzuluyordum artik uzulmuyorum Rabbim her şeyden önce sağlık sihhat versin.Arkadasim yogun bakima alindigi gunden beri radyoterapi alamiyordu nefessiz kaldigindan.. bugun alabilmis cok sukur simdi mesaj attilar ailesi :) tek kisilik camli odadaymis beyindeki isinla tedavi sonucu kuculme gostermis ama gogus kafesindeki buyumustu en son simdi ilac aldi iyi olur ins. Hastanede daha once bir kisiye kullandiklari bi ilac varmis onu deneyeceklermis o hasta iyi olmus darisi Arzu'ya ins...cok ama cok saolun kizlar Allah hepinizden razi olsun