- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
-
- Konu Sahibi chilekciko
Merhaba Arkadaslar en yakin arkadasim suan da eskisehirde hastanede yatiyor kendisi Lenfoma kanseri 32 yasinda daha bir cocuk annesi ve bununla 1senedir mucadele ediyor. son tedavisinde felc geldi bi tarafina ve tumor beyine sicradi. isinla beyindeki tumore mudahele edecekler. 1.30 da baslayacak. Sayisi yok Ahmet kizi Arzu'nun sagligina kavusmasi icin rabbimin ona guc vermesi icin tefriciye okurmusunuz?
5 tane tefriciye
ihlas
fatiha
inşirah
ayetel kürsi
kenzül arş
şifa ayeti okudum rabbim kabul etsin şifası olsun inşallah
rabbim şifa versin ben de dilimden geldiği kadar okuyorum
chilekciko Canım yalnız uyarmadan geçemeyeceğim. Tefriciye'de sayı çok önemli. 4444 olacak. ne 1 eksik ne 1 fazla. Bazı dualar, formulü olan ilaçlar gibi canım. Bir anahtarın dişleri gibi; bir tanesi bile fazla veya eksik olsa kapıyı açmaz. İstersen biz buradan okuyalım, sen sayıları topla. Günde bin tane okunsa, 4-5 günde biter.
chilekciko Ahmet kızı Arzu'nun şifası için Yasin ve 10 Tefriciye okudum. Rabbim evlatlarına bağışlasın.
canım bi şekilde okuruz. 4444 okuyalım sağlam olsun. eilenn 5 tane okumuş ben de 10 tane okumuşum en son perşembe. bence devam edelim, sayıya bağlayalım.Ben pek bilmiyorum sayi islerini cikarmi ki okuyan o kadar 4444 okundugunu biliyorum ama hastayken de sifa olsun diye okuyordu arkadaslar ozaman sayi sart dememislerdiBEYAZ KURT
Tamam canım. İnşallah bi başlayalım da. Ben de öğle ve ikindi namazlarından sonra okurum. Şu şekilde yapalım istersen:Tamam cnm 45 adet de ben okumustum o gun totalde 60 etti.
4384 kaldi geriye
Tamam canım. İnşallah bi başlayalım da. Ben de öğle ve ikindi namazlarından sonra okurum. Şu şekilde yapalım istersen:
OKUNAN TEFRİCİYE: 60
KALAN TEFRİCİYE: 4384
LÖSEMİ HASTASI KARDEŞİMİZ (AHMET KIZI) ARZU'NUN ŞİFASI NİYETİNE;
OKUNAN TEFRİCİYE: 80
KALAN TEFRİCİYE: 4364
tamam canım düzelttim. Normalde daha fazla ve daha hızlı okumak isterim ama devam ettiğim başka dua zincirleri de var. Ama inşallah sonuna kadar okuyacağım. Sen hamilesin canım, senin duaların daha makbul olur inşallah.Lenfoma kanseri cnm duzelteyim o kismini
tamam canım düzelttim. Normalde daha fazla ve daha hızlı okumak isterim ama devam ettiğim başka dua zincirleri de var. Ama inşallah sonuna kadar okuyacağım. Sen hamilesin canım, senin duaların daha makbul olur inşallah.