- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Arkadaşlar Tefal mağazasından yaklaşık 360 TL civarına uno fritöz 1.5 kg modelini aldım.Ürünün iç haznesi çıkıyor kapağı çıkmıyor ama üst filitresi çıkıyor makınede yıkanabiliyor,zamanlayıcı ayarı var vs neyse aldıktan sonra kızartma yapmak için açtım kendisini.Malumunuz fritöz tercih edilmesinin sebebi (hem daha az pislik etrafa saçılma konusunda )hemde koku vs olayını biraz daha azaltabilmek içindir.Ürün kızartma konusunda iyi hızlı kızartıyor çok yağ çektirmiyor ona bir diyeceğim yok yanlız bildiğin batıyorsunuz arkadaşlar,yok böyle birşey Deli gibi buhar yapıyor Mutfağımız küçücük değil, balkon var ve camlar çift kapı açılıyor balkon kapısı,camlar açıkken kızartma yaptım duvarlardan bildiğiniz su sızdı mutfak dolapları şıpır şıpır su damladı öyle bir buharın getirdiği ve sindirdiği kızartma kokusunu da tahmin edersiniz.Brde kapak kenarı su sızdırma dizaynı çok iyi değil dolayısıyla kapaktan su damlayabiliyor bayağı patpat patlıyor oda.
Merdiven koyup en tepelere kadar dolap falan silip 3.5 saatte mutfaktan çıkabildim toplam yarım saatlik iş için.Başlarım böyle aşkın ızdırabına diyerekten çağrı merkezi aradım hani belki benim ürürünümde sorun vardır diye,sakindim gayet fakat inanın ne sattıklarını bilmiyorlar ha bide ezberletilmiş sorun çözmekten ziyade baştan savmaya yönelik konuşmaları mevcutki sakin insanı delirtiyor. Sonuç olarak Üründen soğudum tamirdi incelemeydi vs konusuna girmeyi düşünmüyorum ürünü geri vericem almazlarsa da resmini çektiğim mutfağımla tüketici heyetine başvuru yapacağım.
Almayı düşünenlere fikir olsun diye yazdım birde kullanan arkadaş varsa gerçekten böyle abartı buhar yapıyor mu onu öğrenmeyi çok isterim.
Merdiven koyup en tepelere kadar dolap falan silip 3.5 saatte mutfaktan çıkabildim toplam yarım saatlik iş için.Başlarım böyle aşkın ızdırabına diyerekten çağrı merkezi aradım hani belki benim ürürünümde sorun vardır diye,sakindim gayet fakat inanın ne sattıklarını bilmiyorlar ha bide ezberletilmiş sorun çözmekten ziyade baştan savmaya yönelik konuşmaları mevcutki sakin insanı delirtiyor. Sonuç olarak Üründen soğudum tamirdi incelemeydi vs konusuna girmeyi düşünmüyorum ürünü geri vericem almazlarsa da resmini çektiğim mutfağımla tüketici heyetine başvuru yapacağım.
Almayı düşünenlere fikir olsun diye yazdım birde kullanan arkadaş varsa gerçekten böyle abartı buhar yapıyor mu onu öğrenmeyi çok isterim.