- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Tefal secure düdüklü tencere aldım ama kullanamadım . Düdüklü fobim var. Bana bu tencereyi kullanıp adım adım anlatacak kimse var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllardır kullandığım tencere de burdan nasıl anlatsam bilemedim?Tefal secure düdüklü tencere aldım ama kullanamadım . Düdüklü fobim var. Bana bu tencereyi kullanıp adım adım anlatacak kimse var mı?
Link yok amaYouTube > Secure nasıl kullanılır ? > İzle .
En detaylısını buradan bulursunuz :)
Alacaksanız fisshler şahane onu deneyin biraz pahalı ama hak ediyor İnanCanim bende cok istiyorum almak düdüklü yemekleri cok hoşuma gidiuor fakat bende de ayni korku var malesef korkudan alamiyorum
Fiyati önemli degil canim patlama riski az olsunda :)Alacaksanız fisshler şahane onu deneyin biraz pahalı ama hak ediyor İnan
Bunda sıfır öyle birşey asla olmaz İnan çok memnun kalırsın 4 dk da dolma pişiriyorum 25 dk da kuru fasulyeFiyati önemli degil canim patlama riski az olsunda :)
Tsekkurler canim evet hem cabuk hemde yemekleri cok lezzetli geliyor bana dduklunun ins alirsam ondan alirimBunda sıfır öyle birşey asla olmaz İnan çok memnun kalırsın 4 dk da dolma pişiriyorum 25 dk da kuru fasulye
Uçak kullanma kılavuzu daha anlaşılırdır.Kullanma kılavuzu?
Bende öyle düşünüyorum birçok şeyi onda yaparımTsekkurler canim evet hem cabuk hemde yemekleri cok lezzetli geliyor bana dduklunun ins alirsam ondan alirim
Kitapçık elimizde hiçbir şey anlamadık vallahi