halla hallaa.. neden acaba:44: ütü masasına damlatma için yapacağın çözüm, sadece ütü masasının altına bir ütü masası süngeri yerleştırmek. bu aralar şok ta satılıyor, 3 tl bişi..
onun haricinde ütü masası biraz geniş olmalı, bana evkurdan 100 tl değerinde masayı hediye ettiler, ama açıkçası ben ütümü o demir yere koyamıyorum, sanki esneyip düşecek gibi geliyor, onun haricinde masa baya bi geniş, o açıdan memnunum yani.
bir de bu 1 saat içerisinde su ekleme falan yapıyo musun?
ütü masasının altında özel bir keçe olmalıymış araştırdım..arzumum ütü masasını kullanıyorum baya bir büyük ve geniş..şimdi buhar kazanlı ütüler için masa örtüsü alıp takıcam bakalım ne olcak..ewet su eklemesi yaptım ondanmıdır acaba?
hımm evet bende var o keçeden.. ütü masasıyla geldi, damlatma sıkıntım yoktu ama ince geliyordu. o yüzden ekstra sünger aldım şimdi çok güzel oldu. bence sendeki sıkıntı da keçeden kaynaklı. çünkü kitapçığında da böyle yazıyor. eğer su damlatıyorsa ütü masanızın örtüsü ince geliyordur.
su eklemesi yaptıktan sonra ısınması için beklersen sıkıntı olmuyor, bende yapıyorum. ama acele edip beklemezsem damlatıyor.
peki su ekledikten sonra ne kadar beklemek lazım
hangi ütüden aldınız siz? benim ütüm ısınırken ışığı yanıp sönüyor, tık tık tık diye ses çıkarıyor.
ısındığında, hazır olduğunda ışığı yanık kalıyor. ben ordan anlıyorum.
benimkide sizinkinde gv8980 bende ışığın sönmesini bekliyorum sönmeden yapmıyorum sanırım masa örtüsünden hemen değiştirip tekrar denicem sizede haber veririm ilginize tşkkür ederim sewgiler.....
benimkinin bi üst modeli olması lazım seninki, ben 8975i aldım. tamam canım masa örtüsü işini hallet bi tekrardan bakalım.
nette en iyi ütü masa örtüsünün gazzella olduğunu öğrendim ve hemen koçtaştan 40 tl bayılarak aldım..gerçekten süpermiş örtü..ütümüde yaptım su damlatma olayı bitti çok şükür ..ütü muhteşem çok memnun kaldım..yardımcı olduğun için çok tşkkür ederim cnm sewgiler....
iyi hadi çok şükür, güle güle kullan artık canım ütünü
Özellik olarak tefaldan daha üstün bir model bulamadığını söylemişsin ama ben çeyizime Phılıps'in yeni çıkan 9545 modelini aldım. 6,5 bar 120 dakikaya kadar kesintisiz buhar ve 360 gr şok buharı mevcut. Isı ayarı yapmana gerek kalmıyor. Aldığım gün açıp denedim ve performansından bu kadar memnun kalcağımı düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?