• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tefal mi yoksa Braun mu ???

lambb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
250
0
96
39
İzmir
Elektrikli mutfak aletlerinde Tefalle braun arasında kalıyorum, bu ürünleri kullanan kızlar bana fikir verebilir misiniz?? tabi başka ürünleride önerebilirsinizzz buyrunnnnnnnnn

valla canım kutusunu çevirip bak, made in P.R.C. yada çin malı yazıyosa alma, tefal çogu ürününü çinde yapıyo ama braun un çin malı bi ürününü görmedim daha avrupada üretiliyor, özellikleri kaç wat olduğu servis imkanlarını varsa sigorta imkanlarını ve garanti sürelerinide incele bence

Hmmm Tefalin Çin'de üretim yaptığını bilmiyordum, eve gidince aldığım ürülere kesinlikle bakcam...

Ev düzmek gerçekten zor bir işmiş, herşeyin en iyisi, düzgünü olsun istiyor insan ama bazen kararsız kaldığı yerler oluyor, özellikle mutfak aletlerinde çok yanılıyorum :uhm: tamam yaa artık itiraf ediyorum mutfak işlerinde çok kötüyümmmmmm :çok üzgünüm:

ben de merak ediyorum ama braun alicam sanirim blenderımı gecen yil braun almistim ama malum kullanamadim hic ceyiz olunca aynen devam edicem sanirim...

bende braunun blender kullanıyorum çok memnunum kesinlikle süper

fritözüm ketılım teflon tencere takımım tefal onlarda süper yani iki markada bence çok iyi....

bende tam dusunuyordum bi bakayım derken topik açılmıs bile alkisalkisalkis bende küçük mutfak aletlerini set olarak alacam karar veremedim braun ve philips arasında kaldım karar veremiyorum 10 lira fark var özellikleirde hemen hemen aynı ne yapsam acepdelikafaduldendelikafadulden

tefal'in eskiden ürünleri çok güzeldi ama artık beğenmiyorum birazda teknolojinin gerisinde kaldı diye düşünüyorum eğer alacaksan braun çok şık ve işlevsel modelleri var ama sana philips inde meyva sıkma makinasını mutlaka al derim bir meyva sıkacağı bukadarmı güzel olur biraz pahalı ama parasını sonuna kadar hakediyor philips in diğer ürünleride çok güzel ben beğeniyorum

Rondo, blender, mikser için Braun tavsiye ederim. Ben de Braun aldım opuyorumnanaktan
Tefal'in bazı ürünleri gereksiz pahalı oluyor.

Back