tefal kullananlar !

Damak tadı kişiden kişiye değişir.. Ben lezzetini beğendim..

Elbetteki bol yağda kızarttığınız gibi olmuyor ama hemen hemen yakın oluyor.. Fakat bana göre fırında aynı işlemi görüyor. Poşete baharatlanıp konulan patateste aynı lezzette oluyor.

Ama alınacaksa illa son çıkan alınmalı.. 1 değilde yanılmıyorsam 1.5 luğu çıktı.. Çünkü bazı yemekleri geç çıkartıyor.Bir seferde yapabilmek için en iyisi biraz daha büyük olanı.

bende aldım ama henüz kullanmadım çok memnun olanların yorumlarıda war internette haşlama gibi oluo memnun değilim diyenlerde war ..ama diğerlerine göre sağlıklı hiç değilse combur combur yağda kızartılmışını yiceğimize bunda yapar iç rahatlığıyla yeriz die düşündüm..

bna dün eşim almış hediye olarak bugün patates kızartması yaptım ve hiçde haşlama gibi olmadı.bildiğin patates kızartması gayette lezzetliydi.eğer çok yağlı yemek isterseniz patatesi az koyun yağını 1 kaşık koyun ben öyle yaptım.fazla kızarmış herşeyi severim damak tadıma göre birazda fazla kızarttım.dün eşime kızmıştım biraz aldığı için ama bugün aldığına kesinlikle değdiğini söyleyebilirim.ayrıca sadec patates kızartması yapılmıyor tefalin actifry sitesi var videolu yemek tarifleri var neler neler yapmışlar.arnavut ciğeri, kabak tatlısı, börek, kadınbudu yani alternatif çok.özelliklede çalışıyorsan yada çocuğun varsa süper.çünkü yemeği koyuyorsun ayarlıyorsun ohhh ondan sonra sen işine bebeğine bak kendisi herşeyi yapıyor.başında saatlerce bekleme derdi yok.tavsiye ederim.

Bizde kullanıyoruz..şu an evli değilim.annemin evinde kullanıyoruz..ama çok memnunz kendime de alıcam..hiç başka fritözleri araştırmadım bile.direk onu alıcam.
bizde kim yediyse beğendi patatesini..ayrıca tavuk gibi şeyleri de harika yapıyo. mangalda olmuş gibi ve tamamen yağsız.insan sağlıklı yediği için mutlu oluyo :)
kesinlikle tavsiye ederim.
bazı yerlerde tanıtım yapılıyo.patates kızartıyolar..öyle bi yerde denk gelirse tadına bak alırsın hiç düşünmeden

bende çeyizime aldım 1 kglığından.2 ay sonra kullanmaya başlayacağım. evet bazı insanlar hiç memnun olmadıklarını söylüyorlar. bu yüzden tereddütüm vardı benimde ama burda yazdıklarınız içimi rahatlattı arkadaşlar sağolun.

bende karasizdim memnun olan arkadaslar var burda,bende alcam bol yagli kizrtma yerine az yagli saglikli olmasi tercih sebebimdi ama tadida guzel oluyormus artik alabilirim tesekkurler:2:

Çok araştırdım bu ürünü, memnun olmayan yok gibi.

Ben evlenene kadar hala üretimi yapılıyorsa alıcam (

tadında bi sorun yok bence, gayet güzel yapıyor ama çok büyük yaa. küçük mutfaklar için kullanımı dert biraz.

bence gerekli mutfağım batmadan biber kızartıyorum üstelik tüm biberberi en az 15 tanesini birden atıyorum her yerini aynı kızartıyor ve yağ hiç bir yere sıçramıyor.
patetesleride eğer kalın doğrarsanız. hamur yapabilir ama. normal boydaki patatesleri 30 dk da çok güzel kızartıyor.

birde elektirik faturamda çok bir değişiklik olmadı ben memnunum. aslında eşim aldı ben istememiştim en başta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…