Tefal çelik tencere hakıında bilgi lütfen..

bernagoktas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
26
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar.Bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim.Benim marka olarak tefale bir sempatim var.Bu nedenle teflon tencerelerimi ve tost makinası rondo vs. mutfak eşyalarımı tefalden alacağım.Sadece çelik tencere konusunda araştırma yaptığımda jumbo kalite olarak aklımı çeliyor ama fiyat olarak çelik tencere takımına o kadar vermek istemiyorum.Aslında çatal kaşık takımlarımı beğendiğim modeline göre jumbo hisar veya aryıldız alcam.Hani çelik tencere konusunda jumbo veya hisardan da memnun hemen hemen kullananlar araştırdığım kadarıyla.Ama işte tefal takıntım dolayısıyla hisar alacağıma tefal alırım gibi bir düşüncem oluyor tencere de.
Benim sormak istediğim acaba tefalin çelik tenceresini kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba?Bana bu konuda bilgi verebilirlerse çok çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Ben geçen sene tefalin outletinden üçlü çelik tencere setini aldım. Şimdilik çok memnunum, herhangi bir şikayetim yok. Fiyat olarak da oldukça uygundu.

Teşekkür ederim cevabınız için.Alıp da pişman olmak istemiyorum hani tabiki biraz da şans ama bile bile de takıntı yapıp memnun olmazsam diye kullananların bilgisi içimi rahatlatacak.Bakalım şikayeti olan çıkacak mı bekliyorum kullanan başkalarından da yorum..

ben de kullanıyorum ve çoook memnunum, hem de 6 yıldır. ancak 110 tl verip aldığım teflon tenceresi çizildi, tahta kaşık kullanmama rağmen. yalnız teflon kek kalıbını şiddetle tavsiye ederim, yağ un koymadan kalıba keki döküyorum ve pişince kalıptan çabucak çıkıveriyor

Son düzenleme:
Tencere setini bilmiyorum ama düdüklü tenceresini cok övüyorlar..
Tefal cok iyi bir marka, tencere konusunda sorun cikcagini sanmiyorum metalleri kaliteli..
Henüz kullanmadigim ufak mutfak gerecelerim tefal ve tost makinesi tefal almayi düsünüyorum bende..

Ben evlenirken Tefal Style Çelik Tencere Seti ve Calipso Düdüklü Tencere aldım, ikisinden de memnunum, tavsiye ederim...

Merhaba arkadaşlar.Bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim.Benim marka olarak tefale bir sempatim var.Bu nedenle teflon tencerelerimi ve tost makinası rondo vs. mutfak eşyalarımı tefalden alacağım.Sadece çelik tencere konusunda araştırma yaptığımda jumbo kalite olarak aklımı çeliyor ama fiyat olarak çelik tencere takımına o kadar vermek istemiyorum.Aslında çatal kaşık takımlarımı beğendiğim modeline göre jumbo hisar veya aryıldız alcam.Hani çelik tencere konusunda jumbo veya hisardan da memnun hemen hemen kullananlar araştırdığım kadarıyla.Ama işte tefal takıntım dolayısıyla hisar alacağıma tefal alırım gibi bir düşüncem oluyor tencere de.
Benim sormak istediğim acaba tefalin çelik tenceresini kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba?Bana bu konuda bilgi verebilirlerse çok çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Canım benim tüm çeyizimde tefalden nerdeyse tencere takımı hem korkmazdan hem tefalden aldım alan herkkes bu iki markadan oldukça memnun:3:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Zaten hani markaya güvenim dolayısıyla az bir tereddütüm vardı cevaplarınızı da okuyunca daha da rahatladım..

Back