banu'nun çeyizleri..

battaniyem..

$DSCN8731.jpg

$DSCN8732.jpg

en son aldıklarımm kızlar indirimden aldım bayağı bir uyguna geldi :))

Kaz tüyü yastıklarım (Penelope platin modeli)

$2034_buyuk.jpg

Kaz tüyü yorganım (Penelope Silver)

$1111000211866_medium.jpg

Çift kişilik pike takımım (Sarev)

$PENELOPE-SILVER-KAZ-TUYU-YORGAN-CIFT-KISILIK__48238607_0.jpg

en son aldıklarımm kızlar indirimden aldım bayağı bir uyguna geldi :))

Kaz tüyü yastıklarım (Penelope platin modeli)

Eki Görüntüle 340588

Kaz tüyü yorganım (Penelope Silver)

Eki Görüntüle 340589

Çift kişilik pike takımım (Sarev)

Eki Görüntüle 340590

Canım çok hoşlar acaba yorgan ve yastıklarını ne kadara aldın? Bayağı uyguna gelmiş demişsin de. Özellikle yastık almadığım için merak ettim.İyi günlerde kullanman dileğiyle...

Canım çok hoşlar acaba yorgan ve yastıklarını ne kadara aldın? Bayağı uyguna gelmiş demişsin de. Özellikle yastık almadığım için merak ettim.İyi günlerde kullanman dileğiyle...

canım yorganı 190 'a aldım internette de araştırdım 250 den aşağı değildi aynı yorganın fiyatı. (%60 gıdık tüyü var içinde)
yastıklarında tanesi 100'e geldi onunda %90 ı gıdık tüyü.. sert olmasını istemedğim için gıdık tüyü oranı yüksek olanları tercih ettim en uygun da bu fiyata buldum hemen aldım:))

Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah :)

Su Forumdaki ceyizleri göre göre hepimiz heves ediyoruz... Umarim dügünün yakin zamandadir.. Cünkü Elektronik esyalarin Garantisinin gecme ihtimali oluyor bende Kahve makinesi ve su isiticisi aldim sonra aklima geldi... :26:

Canım her markada geçerli mi bilmiyorum ama çeyizlik alıyorum deyince garantiyi başlatmıyolar.Ben tefalden ütü vs almıştım.çeyizlik olduğunu söyledim.Ne zaman evleneceğimi söylediler.Valla orası hiç belli değil :) deyince.Ne zaman olursa olsun evlilik cüzdanıyla gittiğim taktirde o tarihten sonra başlayacak garanti belgelerim.bir sorun isterseniz.

Canım her markada geçerli mi bilmiyorum ama çeyizlik alıyorum deyince garantiyi başlatmıyolar.Ben tefalden ütü vs almıştım.çeyizlik olduğunu söyledim.Ne zaman evleneceğimi söylediler.Valla orası hiç belli değil :) deyince.Ne zaman olursa olsun evlilik cüzdanıyla gittiğim taktirde o tarihten sonra başlayacak garanti belgelerim.bir sorun isterseniz.

o dediğin çok güzelmiş yaa.. ama ben ütümü falan internette almıştım. Şimdi elektrik süpürgesi almak istiyorum onda desem şimdi başlatmayın diye olur mu acaba????

artık neredeyse hergün birşey alıyorum çeyiz hazırlığında alışveriş bağımlısı mı oldum nedir :))

bugün indirmden aldığım lcd televizyonum evlenince de mutfağıma koymayı düşünüyorum...

$en_ucuz_SUNNY_LCD_TV_Sunny_SN022L__56_Ekran_LCD_TV__Beyaz__2626.jpg

Son düzenleme:
Kızlar bunlar beğendiğim yatak örtüleri.. ilki taç marka 250 civarı fiyatı alttaki ise valeron marka ve fiyatı 650 -700 civarı.. sizce hangisi daha hoş?? beyaz yatak odası düşünüyorum. Tabi çok para vermekte istemiyorum:S gri beyaz tonlarında çok şatafatlı olmayan başka yatak örtüleri nerede bulabilirim???

$929_23092011117.jpg

$1302949850045886_b.jpg

Back