• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tefal acticook mu yoksa nutricook mu?

Halide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
35
0
36
Ankara
Tefal acticook mu yoksa nutricook mu? arkadaşlar düdüklü alacağım ve ikisinden biri olsun istiyorum.seçimime yardımcı olur musuuz?Görüşleriniz :?

cnm ben acticook aldım ,baktım nutricookta 4 program acticookta 2 program var ayrıca acticookta zaman enerji tasarruf var daha pahalısını almıyım bu da güzel dedim ama o kadar begendim ki acticooku. çeyizim için aldım denemek için kullandım 15 dk da fasülye yaptım ve mum gibi ocakta (enerji tasarrufu burdan gelio) süper oldu kesinlikle tavsiye ederim

canım acticook hızlılığı ile meşhurmuş nutricook ise sebzeleri vitaminleri öldürmeden pişirmesiyle. ben nutricooku tercih etmiştim ama sanırım çok farkları yoktur...

arkadaşım yazdığım buraya uymayacak ama bence fissler edition düdüklü tencerede 1 numara

Tefal acticook mu yoksa nutricook mu? arkadaşlar düdüklü alacağım ve ikisinden biri olsun istiyorum.seçimime yardımcı olur musuuz?Görüşleriniz :?

Kesinlikle ve kesinlikle nutticook u tavsiye ederim:)) 10 gun once aldim bugun yaptigim mercimek corbam 16 dakikada oldu;))) mukemmeldi;))) ben istanbuldan aldim. Her yapman gerekeni akilli saatiyle sinyal veriyor. Hiiiccc zor degil;)))

Back
X