• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tefal 1 kaşık yağ ile kızartma

ben actifry ın 1 lt olanını 300 tlye buldum internettn tabi bence bi bakın ben çoğu seyimi internetten alıorum hem çok uygun oluo dısarıya gre hemde kolay bi,lginiz olsun

fast food restoranlarınınki gibi patates yapmıyor. Ama kesinlikle tavsiye ederim.
Reklamlarında hep patates pişiyormuş gibi lanse edildi ama bu fritöz patatesten çok daha lezzetli yemekler yapabiliyor.
Hamsi, sardalya pişirdik az yağ ile. Biraz parçalandı ama çok lezzetliydi.
Tavuk kanat, but harika oluyor.
Biber ve patlıcan kızarttık ama pek sevmedim.
Misket köfte yaptık.
Elma dilimli patates yaptık gayet güzeldi.
Temizliği kolay bulaşık makinasında yıkanabiliyor.

çok güzel bir ürün. kullanıyoruz biz şuen. et yaptık ve mükemmel oldu. patates 30dk'da kızarıyor. zaten içinde tarif kitabı var. kesinlikle alınmalı. sağlık açısından düşünün. şimdi değilse bile ilerde kolesterol problemi yaşamak istemem. ben çeyizime almayı düşünüyorum.

1 yılı geçti kullanıyorum. Eşimin kolestrolü yüksek diye kızartma yapmıyordum. Şimdi doyasıya biber kızartması yiyoruz. Bence en güzel kızarttığı sebze biber. 10 dakikada mis gibi kokusu evi yayılarak biber pişiriyorum. Bazen hiç yağ koymadığım bile oluyor. sarımsaklı yoğurt veya sos döküyorum üstüne. eşim kızartma yiyor diye mutlu oluyor bende sağlıklı besleniyoruz diye. Herkese tavsiye ederim.

kızlar yorumlar süper :) şimdilik kızartma tenceresi aldım ben düğün yapmaya çalıştığımız için şimdilik alamayacağım ama borçlarımız biter bitmez almak isteyeceğim şey bu olacak :)

1 ay oldu alalı..1200 lük olanından aldık, orta boy siyah renkte ...çokkkk memnun kaldık..keşke daha önce alsaymışız ...ben aynı tat olmaz diye istememiştim ..eşimin ısrarıyla gönülsüz aldım ama mükemmel bir icat ..şiddetle tavsiye ederim :34:

kızlar bende çeyizime 1.2 kg olanını aldım. bende çok kararsızdım ama burada ki olumlu yorumları okuyunca içim rahatladı. sağolun :)))

allah alllah kızlar ya aynısı yengemde var patates kızartması bildiğin haşlama patatesden biraz daha hallice yani ben hiç beğenmedim hatta çeyizime mutlka alırım diyordum yengem de kullanmıyor şimdi. tefal dükkanlarında tanıtımlarda da yedım patates annem de beğenmedi bende haşlanmış patates gibiydi. ben fritöz de almayayacağım tezgahın üstünde bir sürü küçük makine hoşlanmıyorum kızartma tavası aldım. tabi herkesin zevki farklı alanlar güle güle kullansın.

patatesler haşlanmış gibi demişsiniz ..ben hazır donmuş patates kullanıyorum onu bilemiycem ...ama hazır patetes süper oluyor ...:34:

patatesler haşlanmış gibi demişsiniz ..ben hazır donmuş patates kullanıyorum onu bilemiycem ...ama hazır patetes süper oluyor ...:34:

Bende vaktim oldugunda patatesleri soyup doğrayıp dondurucuya koyuyorum. ihtiyacım olduğunda veya misafirim geldiğinde hazır oluyor. Tadınıda seviyoruz ailecek.

bende bundan sonra patatesleri hazırlayıp dondurucuya koyucam :) acıkınca ne nişanlım ne de ben sabredebiliyoruz :) çıkart hemen kızart.tadı nasıl oluyor ki?

Burda memnun olanları okudum ancak ben yuzyuze sordugum ınsanlar hıc memnun degıl
bende anlamadım şimdi
bende almak ıstıyordum
vazgectım o yuzden

canım ben çeyizime aldım ablam evine aldı o kullanıyor şuan yani çokta memnun ama bizimki büyüğü famıly diye geçiyor sanırım. ve internette araştır güvenilir sitelerden uygun fiyata bulabilirsin

bu makinadan burda çok güzel yorumlar okudum
patates haricinde birçok yemek yapılabiliyormuş
bende tefalin yağ süzen firtözü var şu anda duruyor öylece nedeni bozuk olması
oyüzden eşimi ikinci bir tefal firitöz için ikna etmek çok zor olucak :ssz:

alın bi teflon tepsi içine azıcık yağ koyun atın fırına çok kullanışlı hiç yapışmıyo istediğiniz kadarını kızartıyo

Back
X