sıkma canım canını bebek bu elbet olur takıldığı şeyler. Allah aşkına biz büyükler bile yeri geliyor bir eşyaya taktık mı takıyoruz sonra ya yakınımızdan biri söylüyor yada biz fark edip vazgeçiyoruz . bizde de mi otizm var yani öyle düşün . onun tek sorunu daha bunları düşünemeyecek kadar bebek olması. sen fark edersin uzun zamandır aynı eşyaya takılı kaldığını ama o battaniyeye bağlı olduğu için bende buna çok sarılıyorum ya 3 gün sarılmayayım yanımda olmasada olur diyemez çünkü o çok küçük bir bebek
insallah canim diger yazinda sormussundikkat etmemisim oglumu cok iyi gozlemlerim babasigeldiginde cokdikkatlibakar mimik yapar babasi ona cokheyecanlanir guler kucagimdan atlamayacalisir resmen yabancilama huyu var birisi geldimi yabancilar hatta birdonem aglardiyabancibirini gordumu gorumcemin ucyasindakioglusevmeyecalisiyo benim oglum kopardiyayagarayi ama cok cabukalisti aglamasi gecti ama yabanciyi bilir pur dikkat bakar hemen alisir ole kusaraba sesleri hersese duyarlidir aslinda dikkatli dinler azcikbiyerdenses gelse bile hemen donup bakar emekleme poziyonundaysa o sese gore donmeye cabalar aglama numarasiyaparim bazen dayanamaz dudaklarini buze buze aglar mogurdanir bide susiralar dilini disari cikaryo dilini dondurmeye calisyo mogurdaniyo bilincliyapiyo hosuna gidiyo bu dunde bole garip bises cikartmaya basladi taklidemi basladinerdenduydu o sesibilmiyorulm ama gozlerini kisarak sesini kalinlastiriyo oyun yapmaya basladimi acaba offf okadar degisik hareketleri varki hersabah yeni bisiyle uyaniyoruz takip etmekten yoruldum haaa bide emekleme pozisyonunda cok guzel durur bir saatbile durdugu olmustur donmek icincabaliyo ama yatar pozisyindaykenyan tarafa donmuyo hala yaniyan tarafa donuyo ama yantaraftab emekleme poeisyonuna gecmiyo bide ayagini kaldiriyo ama agzina almiyo oysaki buayki gelisiminde bunlari yapmisolmasilazimmis benimki yapmadi neden sence