arkadaslar mrb 6gun sonra alti aylik olacak olan bir oglum var ama nerdeyse dort ayligindan beri battaniyesine cok duskun surekli battaniyesini ozellikle yatarken kafasina dogru cekiyor hosunami gidiyo yada bilinclimi yapiyo bilemedim battaniyesini ustune ceker uyumayacalisirken kafasinida yana koyuyo yani nefes alis verisini ayarliyo ama neden yapiyo bilemedim cocugu bu durumda olanlar varmi bide mumkunse neden yapiyo bana biderseniz cok mutlu olucam cok taktim kafaya bide bazen icime oyle bi his geliyoki sanki canim cikcak ruhum daraliyo sabebi ise oglum hep ona bisi olcak diye korkum var otizmden cok korkuyorum bi akrabamin kizi otizm allahim yarabbim kizida bi gorseniz okadar tatliki okadar uzulmusum vaktinde onun haline nezman oglum dogdu sanki hep otizm olcakmis gibi bi kaygi var icimde baska bir hastlik degil ama sadece otizm cok etkilenmisim demekki zamanindaki simdi simdi cikiyo bu bende internette surekli bu konulari arastirir oldum nedenbole bi hisse kapiliyorum ben allah askina bana bi yardim edin