Tedirgin olmali miyim? Bu sonuc ne ifade ediyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vermelho-

Özgür kadın; özgür toplum!
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
318
452
103

Arkadaşlar bu sonucu aciklayabilecek olan var mı? Biraz korktum acikcasi...

Benim de troid loblarimla ilgili bir suru sey cikti. Doktor daha soylerken baya kirktum.korktum sonucu doktorq gosterdim yorum yapmadan biyopsi istedi. Kotu birsey mi dedim yok dedi ama biyopsinin adi yetiyor. Biraz arkadasimla konuştum onunla konusmak iyi geldi. Allah korusun hastalık zor. Sizinkini de yorumlayamiyorim ama benzer surecten gectim anliyorum demek istedim.

Cok gecmis olsun, Allah kimseyi korktuguna ugratmasin...

Doktorunuzla konuşun ,bunlar uzman tarafından konuşulacak teşhisler ,
Daha farklı görüntülemeler yapılacaktır

Ultrason raporunuzda boyunda lenfleriniz sismis gorunuyor ama kotu huylu degl tarife gore ( radyolojide calisiyorum). Biara sismisler ve kalmislar. Muhtemelen enfeksiyona bagli bir durum

Ultrason raporunuzda boyunda lenfleriniz sismis gorunuyor ama kotu huylu degl tarife gore ( radyolojide calisiyorum). Biara sismisler ve kalmislar. Muhtemelen enfeksiyona bagli bir durum
Takip gerektiren bir durum mu? İleride kotu sonuclara yol acar mi acaba?

Hic anladigim bir sey degil ama sanki kotu seyler yazmiyor her sey normalmis sadece sisme olmus. Bazi.insanlarin lenf bezleri hastalanınca siser belki de oyle bir sey. Rabbim sifa versin korkmayin.

benim sonucumda boyle hatta benim daha sis
sizden onlem amacli bazi kan testleri isterler bir daha

Kan testini tekrarladiklarina gore takip gerektiren bir bulgu mu bu?
sixin durumunuzda takip gerektiren bir sey varmi bilemem tabi ama bende karaciger buyumesi lenflerin daha fazla sis olmasi sebebiyle lenfoma taramasi yapildi kanda ama hic bir sey cikmadi bazen yakin zamanda gecirilin dis apnesi bile sismesine sebep oluyor

Nodül yok, normal sınırlarda ve doğal denmiş. Elbette sonucunuzu doktorunuza gösterin ama niye endişelendiğinizi anlamadım ben bu sonucu görünce.

Tİroid kanserini yenmiş olduğumdan bu konularla çok haşır neşir oldum. 3-4 hafta geçmeyen şişlikleri mutlaka takip ettirin. Ama korkulacak bir şey gibi gözükmüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…