Benim de troid loblarimla ilgili bir suru sey cikti. Doktor daha soylerken baya kirktum.korktum sonucu doktorq gosterdim yorum yapmadan biyopsi istedi. Kotu birsey mi dedim yok dedi ama biyopsinin adi yetiyor. Biraz arkadasimla konuştum onunla konusmak iyi geldi. Allah korusun hastalık zor. Sizinkini de yorumlayamiyorim ama benzer surecten gectim anliyorum demek istedim.
Bence buraya değil direkt doktorunuza sorun kafanız karışmasın. Geçmiş olsun.
Evet siskinlik vardi.lenf bezlerinizde sismemi var
Takip gerektiren bir durum mu? İleride kotu sonuclara yol acar mi acaba?Ultrason raporunuzda boyunda lenfleriniz sismis gorunuyor ama kotu huylu degl tarife gore ( radyolojide calisiyorum). Biara sismisler ve kalmislar. Muhtemelen enfeksiyona bagli bir durum
Kan testini tekrarladiklarina gore takip gerektiren bir bulgu mu bu?benim sonucumda boyle hatta benim daha sis
sizden onlem amacli bazi kan testleri isterler bir daha
sixin durumunuzda takip gerektiren bir sey varmi bilemem tabi ama bende karaciger buyumesi lenflerin daha fazla sis olmasi sebebiyle lenfoma taramasi yapildi kanda ama hic bir sey cikmadi bazen yakin zamanda gecirilin dis apnesi bile sismesine sebep oluyorKan testini tekrarladiklarina gore takip gerektiren bir bulgu mu bu?
Nodül yok, normal sınırlarda ve doğal denmiş. Elbette sonucunuzu doktorunuza gösterin ama niye endişelendiğinizi anlamadım ben bu sonucu görünce.
Evet maalesef gecmiyor. Bayagidir duruyor oyle.Tİroid kanserini yenmiş olduğumdan bu konularla çok haşır neşir oldum. 3-4 hafta geçmeyen şişlikleri mutlaka takip ettirin. Ama korkulacak bir şey gibi gözükmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?