Yardımcı olmak için yazdım zaten şartlara bir şey demedim farkındaysanız çünkü insanlar görüşmeye gitmek için bile yol parası veriyorBu şartları, görüşmeye gidecek olan kişi zaten öğrenir. Siz niye bunu yazdınız şimdi ben anlamadım. Şartlar size uymadı ama bir başkasına uyabilir... Hele de maddi zorluk çekiyorsa koşa koşa gider.
Eyübe bağlıYeşilpınar neresi ki
Ben evli bir insanım hafta sonu bir günde olsa izin vardır diye düşündüm ama yokmuş buraya yazmak istedim çünkü insanların boşa yol parası verip görüşmelere gitmesini istemedim şahsen ben görüşmelere gitmeden foruma hep bakıyorum ve yazanlara dua ediyorumTedi ne olaki diye netten baktım da o mağazanın şartlarının aşağı yukarı bu olacağı açıktır zaten en azından yol parası varmış
Yani kişiye göre değişir ama bana da şartları uygun gelmediDemekki çalışanların yüzleri bu yüzden asık
+1Bu şartları, görüşmeye gidecek olan kişi zaten öğrenir. Siz niye bunu yazdınız şimdi ben anlamadım. Şartlar size uymadı ama bir başkasına uyabilir... Hele de maddi zorluk çekiyorsa koşa koşa gider.
Aynen öyle mağaza çalışanları bırakıyormuşO broşürleri kendi calisanlari mi birakiyormus
+1 derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?