Arkadaşlar ben 10 aylık evliyim ve evliliğimin 7 ayına kadar çocuğum olmadı doktor pko var dedi beni infertilite bölümüne yolladı sonraki ay tedaviye başlayamadan hamile kaldım ve 1 ay önce 2.5 aylık bebeğimi aldılar kalbi durduğu için sizce infertilite ye başlayayimmi yoksa gerek yok mu
Arkadaşlar ben 10 aylık evliyim ve evliliğimin 7 ayına kadar çocuğum olmadı doktor pko var dedi beni infertilite bölümüne yolladı sonraki ay tedaviye başlayamadan hamile kaldım ve 1 ay önce 2.5 aylık bebeğimi aldılar kalbi durduğu için sizce infertilite ye başlayayimmi yoksa gerek yok mu
[QUOPatronicee, post: 42730357, member: 680672"]Mrb gecmis olsun oncelikle bence bir sure daha bekle bakalim belki yine tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin[/QUOTE]
Evet bugün doktoruma gittim o da aynı şeyi söyledi beklicem inşallah hic gerek kalmaz
[QUOPatronicee, post: 42730357, member: 680672"]Mrb gecmis olsun oncelikle bence bir sure daha bekle bakalim belki yine tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin
Evet bugün doktoruma gittim o da aynı şeyi söyledi beklicem inşallah hic gerek kalmaz[/QUOTE]
Yani en dogrusu ben bile artik beklemeye basladim koyverdim gitti artik hic kafaya takipta beynini falan yorma bence
Yani en dogrusu ben bile artik beklemeye basladim koyverdim gitti artik hic kafaya takipta beynini falan yorma bence[/QUOTE] insan bi yerden sonra yoruluyo düşünmek ten Allah yardımcımız olsun inşallah
insan bi yerden s