• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye başlamak istiyorum

sevgul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
41
0
36
Aydın
ben 3 aydır hamile kalamıyorum ve artık bu ay dayanamayıp tedaviye başlamak istiyorum.öğrenmek istediğim hamilelik tedavisi gören arkadaşlar lütfen bana tedavi sürecini anlatabilirmisiniz yani doktor ilk olarak ne yapıyor,öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

ben 3 aydır hamile kalamıyorum ve artık bu ay dayanamayıp tedaviye başlamak istiyorum.öğrenmek istediğim hamilelik tedavisi gören arkadaşlar lütfen bana tedavi sürecini anlatabilirmisiniz yani doktor ilk olarak ne yapıyor,öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

3 ay ümitsizlik için erken arkadaşım..

benim 6.ayım bu ay..ilk ay doktora gittim ve en az 6 ay geçmeden gelme dedi bana..

genel bir muayene yapıp gönderdi..şimdi gitsen bile doktor tadaviye başlamaz çünkü erken..

içim rahat etsin dersen genel bir kontrole git derim...eşinede spermiyogram ve kruger testi yaptır...inşallah tez zamanda bebeğine kvuşursun

1.5. yıllık evliyim cuma günü tüp bebeğe başlıyoruz öncelikle gittiğin dru iyi seç hormon testleri falan ister senden eğer adetin düzenliyse sana yumurta takibi yapılır ona göre ilaç verirler ama 3 ay çok erken be güzelim kendine yazık edersin yıpratma kendini

elbet bır nedenı vardır 1 sene boyunca denemenın fakat gel gorkı beklemek okadar da kolay degıl bızım 6. ayımız oldu her ay adet olmaktan sıkılmaya basladım bıle. bu ayda olmazsa dr a gıdıcez herseyımıze bı baksın sorun yoksa devam ederız 1 seneyı doldurana kadar ınsallah ozamana kadar da hamıle kalırım.

Back