• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tedaviye basladım :) umarım işe yarar .

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

jasmine16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
102
0
96
İstanbul
bugün dermatologa gittim 17 yasndayım ve doğduğumdan beri bi saç seyrekliği var ve saçlarım ince telli . makineyle saçlarıma baktı saç diplerim tıkalı gördüm beyaz beyaz ölü saç hücrelerin var . canlı hücrelerinde tıkanık olduğu için saç çıkmaz zaten dedi . tıkanıklığı açma iiçin Kerium, şampuan olarak revivogen hap olarakta priorin verdi çok saç çıkmıcak ama çıkıcak dedi sadece biraz sabretmem gerekiyo umarım işe yarar. Allah yardımcımız olsun .

kerium losyon mu merak ettim
inş faydasını görürsün belirt mutlaka..
bu arada saç diplerinde kepek gibi kalınltılar var mı farkettin mi sen tıkanıklığı için soruyorum yoksa senin bir rahatsızlığın yok doktor makineyle mi gördü çok merak ettim.

inşallah görürüm :)

kerium krem şeklinde . benim saçımda normal kepeklenme olurdu. saçlarımın kökünde gözle görülür bişi yok fark etmedim ben doktor makineyle bakınca çıktı kökler beyaz beyaz kepek şeklinde tıkanmış yani ampül falan kullanmıştım onları söyledim kökler tıkanık olduğu için ne yaparsan yap ulaşmaz faydası olmaz dedi kerium la haftada 2 defa yıkıycam öyle :).

Canım bu ilaçların fiyatlarını da yazabılırmısın acaba.Bende prozinc sampuan ve perfectıl hap kullanıyorum eğer bunlar daha iyiyse bunları kullnamaya baslarım...

bıde kerıum u nette sampuan olarak buldum sendekı kremmıs kullanımıın nasıl oldgunu yazarmısın bde yan etkı varmıymıs

Canım bu ilaçların fiyatlarını da yazabılırmısın acaba.Bende prozinc sampuan ve perfectıl hap kullanıyorum eğer bunlar daha iyiyse bunları kullnamaya baslarım...

priorin 1 aylık 58 tl , 2 aylık 105 tl ama 125 tl ye kampanya vardı öyle 3 aylık almış oldum . revivogen 30 tl . keriumun tam fiyatını bilmiyorum ama o da 20 tl civarı bişi. şuan hyeni pek bişi anlamadım ama keriuma hastayım saçlarımı yumşacık yaptı kaydirigubbakcemile sağ olsun revivogen 1 kere şampuanlama da temizlendini hissediyosun ama bi yumşaklık faln görmedim aksine yağlı gibi bi tuaf oldu sanki akannehirumarım zamanla çıkan yeni saçlaarı görürüm:Saruboceq:

bıde kerıum u nette sampuan olarak buldum sendekı kremmıs kullanımıın nasıl oldgunu yazarmısın bde yan etkı varmıymıs

jel krem gibi :) şampuan gibi kullanıyosun. saçlarını ıslatıp keriumdan çok az fındık kadar alıyorum saçlarımın diplerini köpürtüyorum mesaj yapıorum 5 dk . o pozisyonda bekliyorum . yıkıyorum gıcır gıcır oluyo bayanssulusmile ve o gün saçlarına bişi sürmüyosun kuruyunca yumşacık oluyo zemuszemus memnunum yerimseniben umarım diplerim acılmıştır

bende 3 gün önce dr a gittim sac dökülmesi sebebi ile.
kan degerlerim normalmişşş bana kerium sampuan ve tüp durulanmayan bi şi verdi aldım kazıklandım gibi geliyo ikisi 85tl hatta indirimdeymiş normal fiyatı sözde 140 mışş
iyimi yaptım bilmiyom hala aynı sekilde tararken dökülüyo bu gidişle kestirecegm.

hmm saç diplerin tıkanık o yüzden dökülüyo diye düşünmüştür ondan vermiştir. saç dipleri tıkanık olunca kullandın ilaç işe yarımıyomuş. inşallah iyi gelir hem daha yeni başlamışın sabredip dewam etcez. benim en az 3 ay dewam etmem gerekiyo

Back