• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedavisi yok mu yardim edin cok korktum

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
ben 17 yasindayim dislerim zaten cok sorunlu tel kullaniyorum su anda
ama temizligini cok iyi yaptigimi soylemem ahh akilsiz basim ah
bu sabah kalktim aynaya baktim dislerim su icerken bile sizliyodu on alttaki iki disim bi baktim dis eti asagiya dogru baya baya cekilmis aslinda bunu 1 ay oncesinde falan da farketmistim de aynaya bakmadim hic
hemen internetten arastirdim dis eti cekilmesiymis ama fazla bilgi bulamadim nedir bu tedavisi varmidir tel takarken uygulanabilir mi lutfen yardim edin doktora gidicem ama bir sonraki randevumda gidebilirim ancak yani 1 ay sonra cok korktum ya disler dusebiliyomus falan valla aglicam simdi zaten doktorum on ustteki 2 disimi torpuledi biri daha kisa duruyo oof off :(

Korkmana gerek yok canım tedavisi var..Uzman tv de anlatılıyor izle için rahatlasın.. (:

cok tesekkur ederim cevap verdigin icin burda soguk terler doktum resmen :D
uzman tvde bi tanesini izlemistim dis eti geri gelmez falan diyodu baska bolgelerden alınıyomus ama korkuyorum ya olmazsa diye tel kullanıyorum ya
birde kökü gorunuyo falan dıyo bazıları bende kök ygozukmuyo ya da ben goremiyorum bu da ileri seviye olmadıgını gosterir degil mi? insallah guzel bir gulumsemem olur
bende dis hekimi olucam insallah herkesin az cok sorunu var bu konuda iyi para kazanıyolardır :D

Son düzenleme:
Eğer diş kökü görünücek kadar ilerlediyse hassasiyetten anlardın az çok..Sanırım seninki daha başlangıç ve tedavisi daha mümkün.. (: Hiç korkma ağzı sağlıgında bu ufak bile sayılır..Evet dişcilikte fena para var bence hemen okulunu bitir ol ve bize indirimli muayene et.. (:

Eğer diş kökü görünücek kadar ilerlediyse hassasiyetten anlardın az çok..Sanırım seninki daha başlangıç ve tedavisi daha mümkün.. (: Hiç korkma ağzı sağlıgında bu ufak bile sayılır..Evet dişcilikte fena para var bence hemen okulunu bitir ol ve bize indirimli muayene et.. (:

aslında oda sıcaklıgındaki suyu icerken bile hafif sızlıyordu dislerim bu kök sayılmaz dimi???
insallah dis hekimi olursam buyrun gelin :D :)

Ilık suda sızlaması düşündürücü canım biraz sıcaktan soğuğa geçiş yaptığında olabilir ama ılık içerken sızlaması kötü..Bence sen hemen bir randevu al diş hekiminden en azından baksınlar ne durmda ona görebaşlarsınız tedaviye.. (:

dişlerindeki çekilme muhtemelen ortodontik tedavinin bir komplikasyonu, bir an önce ortodontistinle görüşmelisin. sadece estetik olarak bakma soruna o bölgede muhtemel kemik kaybı var ve diğer dişlerde ndan etkilenebilir.
tedavin bittikten sonra da periodontoloji uzmanına başvurman gerekir. damaktan sağlam doku alınıp dişeti kapatılabilir. geçmiş olsun:)

bir diş hekimi olarak başka bir tavsiyem:) güzel meslek evet:) inşallah aramıza katılırsın;)

Back