• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedavi sürecim.

olrik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
22
0
36
Edirne
merhaba meltem hanım;
( yeni üye olduğum için yetkilerim sınırlı malesef ancak konu açabiliyorum. )
beş yıl önce bir buçuk yıl kadar pasiflora kullanmıştım yalnız günde bir şişe şurubu bitiriyordum. daha sonra hastalıklı görünmek istemediğim için ve pek de etkili, önemli bir ilaç olduğunu düşünmediğim için bıraktım. lustral ve atarax verdi bir sonraki doktorum fakat bunlar da pek faydalı olmadı üstelik yoğunlukla orta yaşın üzerindeki insanların kullandığını farkedince tedaviyi de ilaçları da bıraktım. 5-6 ay kadar kullandım bunları. son yıldaysa prozac ve bir hap daha kullandım fakat ismini hatırlayamıyorum. doktorumun bana faydalı olamayacağını profesyonel bir yardıma ihtiyacım olduğunu ve daha büyük bir şehirde belki de merkeze yatırılmam gerektiğini obsesyonlarımın tedavisinin uzun süreceğini söylediği günden beri de hiçbir yardım almadım.
ilginize teşekkür ederim.

merhaba meltem hanım;
( yeni üye olduğum için yetkilerim sınırlı malesef ancak konu açabiliyorum. )
beş yıl önce bir buçuk yıl kadar pasiflora kullanmıştım yalnız günde bir şişe şurubu bitiriyordum. daha sonra hastalıklı görünmek istemediğim için ve pek de etkili, önemli bir ilaç olduğunu düşünmediğim için bıraktım. lustral ve atarax verdi bir sonraki doktorum fakat bunlar da pek faydalı olmadı üstelik yoğunlukla orta yaşın üzerindeki insanların kullandığını farkedince tedaviyi de ilaçları da bıraktım. 5-6 ay kadar kullandım bunları. son yıldaysa prozac ve bir hap daha kullandım fakat ismini hatırlayamıyorum. doktorumun bana faydalı olamayacağını profesyonel bir yardıma ihtiyacım olduğunu ve daha büyük bir şehirde belki de merkeze yatırılmam gerektiğini obsesyonlarımın tedavisinin uzun süreceğini söylediği günden beri de hiçbir yardım almadım.
ilginize teşekkür ederim.

İlaç isimlerini vermeyin lütfen. Doğru değil.
Olrik, doktorunuz sizi böyle yönlendirdiğine göre, siz şehirdeki bir psikiyatra başvurun önce. Doğru teşhis ve tedavi oluşsun. Hastane sonra düşünülecek bir durum. Bu arada bir yanlışı düzeltmeden geçemeyeceğim, yoğunlukla orta yaşın üzerindeki insanların kullandığı ilaçlar değildir o ilaçlar.

Back