• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedavi sonuç vermedi ne yapmalıyım yardımm :((

akyolilknur

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
19
1
16
İzmir
mrhba kızlar gecen ay bebek için tedaviye başladık eşim ve bana testler yapıldı sonuçlar iyi cıktı sadece ufak kislerim varmış klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi vuruldum.doktoruumuz 12 saat sonra ilişki dedi ve sonra devamlı ilişki dedi. ama maalesef tedavi sonuç vermedi. eşim eger kisleri ameliyatla alıyorlarsa aldıralım diyo napcam bilmiyorum kafam karışık :(((

Canım öyle ilk denemede hemen olacak diye birşey yok dur bakalım hele... Ben 4. denemede tutturmuştum mesela.. Doktor kistler için önemsiz dediyse önemsizdir, her kadında ufak tefek olur, adetle atılır, yine oluşur o önemli değil, hemen pes etmeyin , denemeye devam edin.

kistlerin yumurtanın çatlamasını engelliyor dedi. çevremdekiler de iğneyi pek tavsiye etmiyolar anlayamadım allahım hayırlısıyla nasip etsin.

canım kis varken klomen mi kullandırılır doktorun iiyi mi ruh hali saçmalık canm . küçüçük en küçükte bile asla yumurta büyütücü kullanılmaz . çünkü kisi büyütür benm doktorum demşti ozamnlar 1 m bileolsa veremem demşti 1ay doum kontrol kullNDM temelli bitti öle

canım kis varken klomen mi kullandırılır doktorun iiyi mi ruh hali saçmalık canm . küçüçük en küçükte bile asla yumurta büyütücü kullanılmaz . çünkü kisi büyütür benm doktorum demşti ozamnlar 1 m bileolsa veremem demşti 1ay doum kontrol kullNDM temelli bitti öle

hadi ya bilmiyodum canım oda hiç öyle bişey demedi direk klomen yazdı sonrada çatlatma iğnesi. :(( zaten bidaha gitmeyi düşünmüyom başka doktor bakyoruz çevremdekiler cok paracı dedi

Back