Tedavi Paramı Biriktirmem için elişi yapıyorum bakarmısınız?

CNım hesap no nu bana ozelden mesaj atarmısın

merhabalar...hep yarım kaldığım ertelediğim umudum için para biriktirmem lazım elişilerimden almak isterseniz çok uygun fiyata yapıyorum.eşime destek olmam para kazanmam gerek bir evlat sahibi olmak için...

ben de alırım..ama şöyle örgü filan yapıyor musunuz? çünkü bunlardan çok var bende

inşallah canım tşk ederim çok sağol dualarınızda eksik etmeyin beni de 5 yıldır hasretini çekiyorum maddi durumumuz yok hep erteliyorum umutlarımı.hergün ağlıyorum hayat bomboş karşı komşum yeni doğum yaptı alttaki komşumun 10 aylık bebeği var her yanım bebek sesi eşimle sarılıp ağlıyoruz sesleri duydukça rabbim beni her türlü sınasaydı ama yavrumun yokrumun yokluğuyla sınamasaydı keşke.bi tesellim olsaydı sarılıp koklayabilseydim

canım benım ya kıyamam ben sana bak benıde aglattın yemın ederım bende cocuk ozlemı cektım 4.senemızde kavustuk
yemın edıyorum sana aklıma her geldıgı an RABBIME dua edıyorum olmayanlarada ver evlat hasretı cektırme kımseye dıye
ınsallah sızde kavusursunuz canım benım çoooooooooook üzdün benı gece gece ya
doguma gırerken benden dua ısteyen tanıdıklarım vardı bebek ısteyenler hep dua ettım epıdural sezaryanla dogum yaptım epıduralın etkısıyle tansıyonum dusmustu o halde bıle aklımda anne olmak ısteyıpte olamayan ınsanlar geldı ve onlar ıcın dua ettım
cunku bende bılıyorum evlat hasretını
RABBIM Tez zamanda sana bır evlat nasıp etsın canım bak guzel haberlerını beklıyorum ozel msj at bısekıde mujdeyı ver olurmu?

canım arkadaşım herzaman ki gibi içten ve merhametlisin...

yüreği güzel insan dilerim hayırlı haberi birgün alırım ve sana yazarım büyük sevinçle...rabbim yavruna uzun ömür versin.dilerim en kısa zamanda son tedavimde son dondurulmuş denemem de hamile kalırım.tek umudum onlar.tedavi çok pahalı afyondan gidiyoruz ankaraya sabah 5 de yola çıktık aç susuz bilmediğimiz şehir kalacak yer yok 17 gün emek verdik olmadı nasip bebeğimiz tutmadı 2.denememdi.dondurulmuş transferim için doktorum sadece 1 adet ara ver gel dedi çok uzatma dedi 3.000 tl istiyor ama ben gidemedim öncekinin borcunu ödüyoruz daha gece gündüz elişi yapıyor satmaya çalışıyorum.paara olmayınca yüzüne bakan yok çok zor çok

Çok güzeller canım emeğine sağlık :)

amın canım benım amın...
ah canım benım içimi parcalıyosun evladı olupta deger bılmeyenler yada sevgısınden bebek yapıpta ben aldırır gıbı bebek aldıranlar belkı senın yazdıklarını gorurde kendınden utanır...
canım benım ya ınan çooooooook üzüldum ama ben inanıyorum bu sefer olucak o mujdelı haberı alıcaz senden keske elımden gelsede sana destek cıkabılsem ama helal olsun ekmegını tastan cıkarıyorsun

canım sağolasın...inşallah herşey deidğin gibi güzel olur.helal para kazanmak ayıp değil bende bu şekilde umuduma yaklaşmaya çalışıyorum.kendime özel 1 lira bile harcamaz oldum insan acısından yüreksızısından kendini düşünmez hale geliyor.inşallah gören olurda bebeklerinin kıymetini bilirler..ama diyorum ya herkesin sınavı farklı..rabbim onları da öyle sınıyor..

şu kelimeleriniz ağlattı beni... Rabbim tedaviye gerek kalmadan inşallah yavrunuzu size bağışlar...

cnmm ne yüce gönüllü,ne düşüncelisin ki eşine destek olmak için ,kendiniz için fedakarlıklar yapıyosun.çooook takdir ettim seni.Rabbim sizi de sevindirecek inşallah,inancını hiçbir zaman yitirme.isyan hiç etme.bu da bizim gibilerin sınavı çünkü.Allah'ım bu sınavlarımızdan yüzümüzün akıyla çıkmak nasip etsin. şu mübarek cuma gününde diliyorum ki "Allah'ımmm sen çooook büyüksün...yüreği evlat hasretiyle tutuşanlara tez zamanda bebeklerini gönder yarabbim,bu yolda emek verenlerin emeklerini boşa çıkartma,hepimizin yüzünü güldür....SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER".

Son düzenleme:
geçmiş olsun ben salon takımı yaptırmak istiorumda işte masasına gümüşlük üstüne herşey içinde yapabilirmisiniz

merhabalar,

Öncelikle rabbim inşallah gönlünüze göre verir. Kalbinizden geçeni dualarınızı kabul eder inşallah.

Eklediğiniz 4 modeli mi yapıyorsunuz sadece? ben 3 ayrı takım almak istiyorum.. inşallah yardımcı olabilirim bu şekilde. Özelden yazamıyorum ben mail ile mi yazışsak??

Merhaba,

Bol kazançlar dilerim.
Mobilyalarımız venge rengi , sadece runner kullanmak istiyorum. Beyaz şık örnekler var mı elinizde ?

41 hamile ayetel kürsi okursa inşallah kabul olurmuş. sizin için ayetel kürsi okudum.

merhabalar...hep yarım kaldığım ertelediğim umudum için para biriktirmem lazım elişilerimden almak isterseniz çok uygun fiyata yapıyorum.eşime destek olmam para kazanmam gerek bir evlat sahibi olmak için...

bence facebooktada bir sayfa acın oraya da elinizde ki bütün ürünlerin fotografını koyun hem daha kolay hem daha işlevsel olur buradakiler sizin sayfanızı paylaşır belki daha fazla fazla yardımı dokunan olabilir tabi yinede siz bilirsiniz :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…