Tedavi Paramı Biriktirmem için elişi yapıyorum bakarmısınız?

YS88

Gel Mucizem Ne olur :(
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.522
6
116
Afyon
merhabalar...hep yarım kaldığım ertelediğim umudum için para biriktirmem lazım elişilerimden almak isterseniz çok uygun fiyata yapıyorum.eşime destek olmam para kazanmam gerek bir evlat sahibi olmak için...

keşke yaptığınız el işi örneklerine ait resimler ekleseydiniz.

modeller bi kaç tanesi istenilen renkte yapılır...6 tanesi 35 tl...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 907300

masa ve orta sehpadan tam takım salon takımı yapılır sadece masa ve orta sehpa da yapılır.arzu ve isteğinize göre

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım öncelikle allah yardımcın olsun ben alıcı degilim zaten bende yapıyorum ama yanlış anlama satmak için degil kendime ablama hediye falan yaptım sen 6 parçaya 35 demişşin ama nerdeyse kullandığın malzeme o kadar fiyat o inciler falan pahalı bayagı bu fiyatla cok kar olurmu bilmiyorum neyse canım cok güzel olmuşlar eline sağlık umarım bol bol sipariş alırsın sevgiler...

umarım bol bol siparişleriniz olur ben aarkadaşlarımla paylaşacağım bu fotoları.

canım napalım yüksek söyleyip müşteri bulamamaktansa napayım hem kafa dağıtıyorum hemde üç kuruş eşime destek olayım

konunuz ilgili bölüme taşınmıştır dilerim evlatlarını sağlıklıca ve vaktinde kucaklayacaksın tez zamanda inşallah

merhabalar...hep yarım kaldığım ertelediğim umudum için para biriktirmem lazım elişilerimden almak isterseniz çok uygun fiyata yapıyorum.eşime destek olmam para kazanmam gerek bir evlat sahibi olmak için...

Allah sana hayırlımı hayırlı tatlımı tatlımı sağlıklımı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin sana ve eşinede evladınızdan olma torunlarınızı sevmeyide inşallah ben beğendim el işlerinizi işin açıkcası öğrenciyim ve bende parayla el işi satmaya karar vermiş paraya ihtiyacım olduğu için madem evlat için annemde beni araya araya bulmuş şehir olarak nerde bulunuyorsunuz ben bunları nasıl alabilirim ?

Son düzenleme:

Afyonda yaşıyorum canım kargoyla gönderirim.maddi imkanın yoksa lütfen rahatsızlık hissetme.teşekkür ederim güzel tatlı dilin dileklerin için.inşallah rabbimin yüreği acısı kavuşalım yavrumuza hasreti çok zor

Afyon merkezdemi peki rahatsızlık hissetmek değil benimkisi ben o 35 lirayı belki gereksiz bişeye harcardım ama en azından şimdi iyi bişeye gidicek inşallah.

Afyon merkezdemi peki rahatsızlık hissetmek değil benimkisi ben o 35 lirayı belki gereksiz bişeye harcardım ama en azından şimdi iyi bişeye gidicek inşallah.

yok güzelim merkezde değil....sağol cnm düşüncen için.sen nerde yaşıyorsun.gerçekten hoşuna gittiyse almanı isterim.hangi model vs istiyorsan yazarmısın bana özelden veya burdan

canım Allah inşalah hayırlı sağlıklı bi evlat verir sana ben de seninle aynı durumdayım gerçekten çok para gidio.emeğin çok fazla nasıl 6 tanesini 35 e yapıosun biraz zam yap:))

benim orta sehpam 100x100 ebatında ve odamdaki eşyalar siyah beyaz tarzında ona uygun işlemeniz var mı?

modeller bi kaç tanesi istenilen renkte yapılır...6 tanesi 35 tl...

merhaba,öncelikle rabbım gonlunuze gore versın hayırlı bir evlat nasıp etsın sıze..yaptıgınız el işleri gercekten cok güzel ve ben satın almak ıstıyorum ödemeyı nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusun?

benim orta sehpam 100x100 ebatında ve odamdaki eşyalar siyah beyaz tarzında ona uygun işlemeniz var mı?

merhaba canım yani 1 e 1 metre istiyorsun kare oluyor o boyut tabiyki var.peçetelerden istediğin modeli beğen onun o şekilde büyük boyutunu yapıyorum özelden yaz istersen istediklerini yardımcı olayım mesajın için tşk ederim

canım güzel dileklerin için tşk ederim hangi modelden satın almak istiyorsun canım ödemeyi ptt yoluyla göndericeksin.ptt havalesi ile ben kargo ücretini ödüyorum gönderirken...istersen özelden yardımcı olayım tşk ederim ilgin için sağolun varolun hepiniz

cok guzel ıslemeler yapmıssınız ellerınıze saglık
RABBIM tez zamanda sıze bır evlat versın ınsallah tedavıye paraya gerek bıle kalmadan bı bakmıssınız hamılesınız ayyyyyyy neguzel olurınsallah en yakın zamanda bır bebişiniz olur insallah bunu tüm kalbimle söylüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…