Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke yaptığınız el işi örneklerine ait resimler ekleseydiniz.
Merhaba canım öncelikle allah yardımcın olsun ben alıcı degilim zaten bende yapıyorum ama yanlış anlama satmak için degil kendime ablama hediye falan yaptım sen 6 parçaya 35 demişşin ama nerdeyse kullandığın malzeme o kadar fiyat o inciler falan pahalı bayagı bu fiyatla cok kar olurmu bilmiyorum neyse canım cok güzel olmuşlar eline sağlık umarım bol bol sipariş alırsın sevgiler...
canım napalım yüksek söyleyip müşteri bulamamaktansa napayım hem kafa dağıtıyorum hemde üç kuruş eşime destek olayım
merhabalar...hep yarım kaldığım ertelediğim umudum için para biriktirmem lazım elişilerimden almak isterseniz çok uygun fiyata yapıyorum.eşime destek olmam para kazanmam gerek bir evlat sahibi olmak için...
Allah sana hayırlımı hayırlı tatlımı tatlımı sağlıklımı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin sana ve eşinede evladınızdan olma torunlarınızı sevmeyide inşallah ben beğendim el işlerinizi işin açıkcası öğrenciyim ve bende parayla el işi satmaya karar vermiş paraya ihtiyacım olduğu için madem evlat için annemde beni araya araya bulmuş şehir olarak nerde bulunuyorsunuz ben bunları nasıl alabilirim ?
Afyonda yaşıyorum canım kargoyla gönderirim.maddi imkanın yoksa lütfen rahatsızlık hissetme.teşekkür ederim güzel tatlı dilin dileklerin için.inşallah rabbimin yüreği acısı kavuşalım yavrumuza hasreti çok zor
Afyon merkezdemi peki rahatsızlık hissetmek değil benimkisi ben o 35 lirayı belki gereksiz bişeye harcardım ama en azından şimdi iyi bişeye gidicek inşallah.
modeller bi kaç tanesi istenilen renkte yapılır...6 tanesi 35 tl...
benim orta sehpam 100x100 ebatında ve odamdaki eşyalar siyah beyaz tarzında ona uygun işlemeniz var mı?
merhaba,öncelikle rabbım gonlunuze gore versın hayırlı bir evlat nasıp etsın sıze..yaptıgınız el işleri gercekten cok güzel ve ben satın almak ıstıyorum ödemeyı nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusun?