Tedavi icin ozelmi devlet hastanesimi?

Nurabdullahpolat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
233
106
18
32
5ay once devlet hastanesine gittim hormon testi rahim ve yumurtaliklarima bakildi tertemiz sadece o ay yumurtlama olmamisti hic bir tedaviye baslanmadi devlet cok hasta oldugu icin ilgilenmiyor ozelse para tuzagi para icin git gel yaptiriuolar napcami sasirdim 2 senedir en iyisi sogan incir kurunu denemek sanirim

Tabii ki de ozel sorunun ne oldugunu anlayamaz dolanir durursunuz degilse mesela ozele gitseniz sizde sorun yoksa uzun zamandir cocugunuz olmuyorsa esinize test yaparlar sperm degerlerine bakarlar

Allah tamamina erdirsin insallah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim darisida tum isteyenlerde olsun bizlerede o guzel duygulari tatmayi nasip etsin

Canım 2 senedir devlet hastanesinde boşa kürek çektik şimdi özele gidiyorum artık tedaviye başladık hemen devlette ilgilenmiyorlar ne yazık zaten bi hastaya 5 dak. Falan zaman ayırabiliyorlar

Haklisiniz kizlar devlete gittim ne bi tedavi ne baska bisey olmadi simdi ozele gitcem 2 senedir cocuk olmadi bakalim ozelde nolcak insallah gelir bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…