Tecrübeyle sabittir

canlarım maydonoz güzelleri.kimse denemiyomu yahu.benim ovulasyon bugün başlıyo.buharı bitirdik hayırlısıyla.şimdi sıra beklemekte.ne olur dua edin.çok umudum var.bu arada polen tarçın çörekotu dut pekmezi yemeye devam ediyorum.inşallah hadi bakalım.öpüyorum hepiniziiiiiiii.

hadi hayırlısııı inşallah..rabbim sana hayırlı bir evlat bağışlasın..emeklerini boşa çıkarmasın dualarım seninle:Saruboceq:ben adet olmayı bekliycem tabi inşallah olmamda ,ondan sonra yapıcam..sağlıcakla kal kader arkadaşım bende seni kocaman öpüyorum anne adayıı:1hug:

hadi hayırlısııı inşallah..rabbim sana hayırlı bir evlat bağışlasın..emeklerini boşa çıkarmasın dualarım seninle:Saruboceq:ben adet olmayı bekliycem tabi inşallah olmamda ,ondan sonra yapıcam..sağlıcakla kal kader arkadaşım bende seni kocaman öpüyorum anne adayıı:1hug:

canım arkadaşım inşallah adet olmazsın.şuan hangi yöntemi deniyosun.şu adet gününü beklemekte çok zor oluyo .zaman geçmiyo.aslında beklememek unutmak lazım ama olmuyo işte.hayırlı haberlerini beklliyorum canım.

bu arada yeni başlık açıcam maydonoz buharı ile ilgili.çünkü bu başlık dikkat çekmiyo galiba.aysaysa çok ama çooook teşekkürler.

bugün benim adetimin 5. günü bende maydonuzu yaptım arkasınada adçayını koydum bakalım

canım arkadaşım inşallah adet olmazsın.şuan hangi yöntemi deniyosun.şu adet gününü beklemekte çok zor oluyo .zaman geçmiyo.aslında beklememek unutmak lazım ama olmuyo işte.hayırlı haberlerini beklliyorum canım.

sağol canıım amin inşallaaah ..ben son olarak incir kürünü yaptım aynı zamandada adaçayı yağıı kullandım bu ay bakalım nolucak..yeter artık ben çok sıkıldım tam bitiriyorum yeni birşey çıkıyooo..yapadığım hurafe kalmadıı gerçi bu süt buharını bana ilk tavsiye etmişlerdi ben inanmamıştım ..ama bugün seninde yeni açtığın konuda da okudum inanamadım 5 yıl tedavi görüpte bu kür sayesinde hamile kalmıış..inşallah tüm isteyenlere bu vesile ile hamile kalırlar..a.s.

canım yumurtlama dönemi,eğer adetlerin düzenli ise,adetin ilk gününden sayıp 13.gününde yumurtan yumurtlayıp hamilelik süreci başlar.5 gün sürer..tabi bazen geçte başlayabilir..yumurtladığınıda akıntıdan anlayabilirsin..yumurtlama günlerini de hesaplamak için özel testlerde var eczanelerde..inşallah açıklıyıcı olmuşumdur..

selimina87 cim hadi yazmışsın ya buhardan kalkar kalkmaz eşimle birlikte oldum ama gülmekten başlayamadık koptum valla bu lafına allahta seni güldürsün emi.bende yarın başlayacağım bu buhar işine eşime şey demeyi düşünüyorum hadi hayatım fırından yeni çıktı taze taze sıcacık buharı üstünde el yakıyor haydiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

kızlar annem dün yazlığa ölesine bi gitti babamla beraber orda yaşlı bir komşumuz var yaz kış kalır evinde anneme kızın nasıl ne oldu bebeği falan oldumu diye sormuş annemde yok daha olmadı uğraşıyorlar işte demiş aman demiş kadın ne uğraşıyorlar bak şimdi bu söylediklerimi yapsın kızın bu yaz karnı burnunda gelir buraya elimi öper demiş.
işte bu maydanoz süt olayını anlatmış tam 2 hafta boyunca 2 günde 1 yapsın adetinin 4.günü başlasın 12.günü eşiyle birlikte olmaya başlasın 14.günü yine 16 günü ve 18 günü 1 kere daha yapıp 1 kere daha birleşsin aman kendini üşütmesin falan demiş ayrıca içinin açıldığını buharın ferahlığından anlar demiş annemde ne işe yarayacakki demiş tüplerini açar iltihaplarını söker bak kaç kişi kaldı böyle hamile biliyormusun demiş söyle kızın yapsın kaybetcek hiçbirşey yok demiş ayrıca çörekotu yesin ölümden başka her derde deva falan demiş annemde bana söyledi kızım biraz bitkiye yönelin bunlarıda yapın allah belki böyle nasip eder dedi bende şimdi adetimin olmasını bekliyorum ama dayanamayıp bu sabah buhara oturdum sadece 2 dk falan meraktan gerçekten bi freshlik hissediyorsun saçlarımın dibine kadar ter döktüm ve rahatladım hadi hayırlısı bakalım.

inşallah faydasının görürsün canım.Bu ay geçsinde diğer ay bende yapıyım bari.

Adetim gelmedi henüz eğer gelirse 4. günü hemen bu uygulamaya başlayacağım.

bu maydonoz ve süt buharı hidrosalpenks içinde gecerlimi?benim iki tüpümde sıvıyla tıkanmış....:çok üzgünüm:

X