Tecrübeyle sabittir

ayssays

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
11
0
arkadaşlar benim 15 sene önce kendimde denediğim bir kür bu.bana da birarkadaşım söylemişti.yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

arkadaşlar benim 15 sene önce kendimde denediğim bir kür bu.bana da birarkadaşım söylemişti.yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

eveeetttt.. banada anneannem söylemişti.. hatta şöyle demişti süte oturacaksın tüpler acayip açılıyomuş ve yumurtalar canlanıyormuş.. birde demiştiki eğer iltihap varsa sütü maydanozla kaynat öyle otur.. ama bence yumurtlama dönemine yakın bir zamanda yapılması gerekiyor.. çünkü iltihabıda söktüğüne göre tutunan yumişleride tutunduğu yerden düşürebilirkaydirigubbakcemile3 yani adet bittikten 11. güne kadar yapılır diye düşünüyom. delikafadulden

Evet bende duymustum fakat sutlusunu degil maydonozu kaynatip onun buhari uzerinde beklemeyi biliyordum iltihaplari sokmesi acisindan, paylasim icin tesekkurler..a.s.

bunu bende duydum.bu ayda hasta olursam deneyecem.hastalığın 4.günü yapılmalıymış.

bu bir kaç uygulama aynı gün içinde yapılanmı yoksa birbirini takip eden günlerdemi yapılmalı benim tüplerde filan problem yok ama her yol mübah:)

benim bildiğim bu işlemi beraber olmadan önce yapılması gerekir..yaşlı bir teyze söylemişti bana üşütmeye iyi geldiği için sütü ve maydonozu kaynatıp buğunda bekle ondan sonra güzelce bataniye sarıl üşütme tekrar diyee..sonra eşinle beraber ol..bilemiyorum tabii ama bende yapıcam eğer hasta olursam dener yazarım buraya..PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKÜRLER..

bu ay geçti ama önümüzdeki ay denerim bende.. çok sağol canım.. duymamıştım..

kızlar ben adetli değilken yapmıştım.adetli olmadığınız her dönem yapabilirsiniz.ayrıca gün içinde aynı maydanozlu sütü ıstarak 3-4 kere kullanabilirsiniz.ama ertesi gün yeni kür hazırlayın.haftada 2-3 kez yapılabilir.ben de böyle şeyleri denerken tedirgin olurum biraz fakat bu yöntemde vücudumuza dışardan giren bişey olmadığı için mantıklı gelmişti bana. Steril buhar bunun zararı olmaz.umarım üşütme iltihap gibi nedenlerle hamile kalamayan arkadaşlara yardımı olur..biz o bahsettiğim arkadaşlarla takılırdık birbirimize "maydanoz çocukları" bunlar diye ..sevgiler

bende birkac kez duymustum...
sagol canim paylasimin icin,tecrübeyle sabitlenmesi insani daha hevesli yapiyor...bende gelecek ay denemeye baslarim artik

arkadaşlar maydonozlu süt buharını akşam yapmaya başladım.yumurtlama dönemime kadar devam edicem sonuçları yazarım.bu yöntemle hamile kalan çok tanıdıklarım var.benim sol tüpüm enfeksiyon nedeni ile kapalı.inşallah olumlu şeyler yazarım.

bende bugün başladım ama maydanoz değilde civanperçemi altın otu ve papatya atıp kaynattım pek bi rahatlattı oramı sölemesi ayıp:)

kızlar ben çok inanıyorum bu sefer olucak çok olumlu şeyler duyuyrom.ben akşam ikinci ke zyaptım maydonozlu süt buharını buhardan kalkar kalkmaz eşimle beraber oldum ve 1 saat hiç kalkmadım duşa.ay bide işin komik yanı buhardan kalkar kalkmaz eşime hadi başlayalım falan dedim ikimizde gülmekten başlayamadık.konsantremiz falan mafiş oldu.biraz güldükten sonra yapabildik.hadi bakalım hayırlısı canlarım güzel haberler veririz inşallahhhhhh.

kızlar ben çok inanıyorum bu sefer olucak çok olumlu şeyler duyuyrom.ben akşam ikinci ke zyaptım maydonozlu süt buharını buhardan kalkar kalkmaz eşimle beraber oldum ve 1 saat hiç kalkmadım duşa.ay bide işin komik yanı buhardan kalkar kalkmaz eşime hadi başlayalım falan dedim ikimizde gülmekten başlayamadık.konsantremiz falan mafiş oldu.biraz güldükten sonra yapabildik.hadi bakalım hayırlısı canlarım güzel haberler veririz inşallahhhhhh.

allah iyiliği versin emi inşallah... bu mesaja çok güldüm ya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende duydum ama adetin 4.günü yapılıyor diye duydum.tanıdıgımız öyle hamile kalmış.bende deneyecem.

bende duydum ama adetin 4.günü yapılıyor diye duydum.tanıdıgımız öyle hamile kalmış.bende deneyecem.

dene tatlım dene.ay ne bileyim ben çok umutluyum.inşallah olucak.benim ikinci yapışım bu akşam 3ncüyü yapıcam.buhardan kalkana kadar herşey normalde bide eşimle sırf bebiş olsun diye beraber olmak daha doğrusu gülmekten başlayamamak tek sıkıntı valla.hem olsun gülerek çağırıyoz bebişleri.hadi bakalım hayırlısın.başlayınca haber ver tamammı.sonuçları çok çok merak ediyorum.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben koptum yaa resmeen biran canlanı verdii gözümün önünde ,,varya hala gülüyoruum..vallaa canım biz ağlanacak duruma gelmişsiiiz yaa yapmadığımız şey kalmadııı allah eşlerimize sabır versiin.yok birimiz maydonoz kokarız yok ben adaçayı yağı kokarıım yok vikistii adamlaar bidaha bizimle tövbe beraber olmayacaklaar..kaydirigubbakcemileallah senide güldürsüüün emmiiikaydirigubbakcemile3 hadii inşallaaah tutar sizee bool hayırlı çalışmalaarŞeniz allah kuvvet versiiin :1closedeyes::teytey:canım arkadaşıım

canlarım maydonoz güzelleri.kimse denemiyomu yahu.benim ovulasyon bugün başlıyo.buharı bitirdik hayırlısıyla.şimdi sıra beklemekte.ne olur dua edin.çok umudum var.bu arada polen tarçın çörekotu dut pekmezi yemeye devam ediyorum.inşallah hadi bakalım.öpüyorum hepiniziiiiiiii.

X