tecrübesi olanlarr ??

aysegulsivas58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
73
1
1
28
bundan 29 gün önce bı ilişkim oldu bu süre içinde 4 defa kan testi yaptırdım bugün 30. Gün değerim 0.100 çıktı yani negatif ama göğüslerde ve kasıkta batma var sizce neden ??

Valla doktor değilim ama artık hastalığın gelme (stres sebepli geçikme yaşanmış olabilir) dönemi sebebiyle de göğüslerinde şişlik falan hissediyor olabilirsin. Eczanelerdeki testlerde hastalığın gecikmesinin ikinci veya üçüncü günü doğru sonuç çıkabiliyor.

Kan testi çok daha garanti, yani daha gecikme bile olmadan ortaya çıkıyor. Yani negatifse bence senin bu batmalar ağrılar sadece psikolojik.... Zaten 4 defa test yaptığına göre bu konu senin için çok önemli ve baya seni germiş. (mutlu bir haber için bile olsa ya da tedirgin edici bi haber için bile olsa gerilebilirsin)

Ama bir süre daha uzarsa doktora gitmeyi ihmal etme

Gecikme olmadıama adet ilk 3 gün kahverengi geldi sonra kırmızıya dönüştü sonra tekrardan kahverengi oldu az ve uzun 12 gün sürdü evet beni çok geren bı durumdu işte bu 30.gunde 4kere kan testi yaptırdım

Yok zaten adet de olmuşsun. Tamam çok nadiren adet olduğunda da hamile kalma olasılığın var da... bu cidden nadir bişi ve sen bir de kan testi yaptırdım diyorsun bir de 4 defa diyorsun. Yani cidden bence hamile olma olasılığın yok artık. (tekrar belirteyim doktor değilim söylediklerine yorum yapıyorum sadece kendi bilgimce)

Batma ve göğüste şişlik senin bu gerginliğinden stresinden hep... Sakin ol ya... ayrıca ilişki biraz sert geçtiyse de batma olabilir... Bence bu konuyu biraz ertele... Normal şartlar altında 21 günden sonra yapılan 2 liralık testte bile çıkıyor hamilelik... Ayrıca sana doktor söylemedi mi 30 günde kesin değilsin artık merak etme diye... çünkü kan testi yaptırdım diyorsun bunu doktor yapmıyor mu... neyse o kısmı geçtim.

Boşuna stres yapıp hormonal dengeni bozma... Sakinleştiric bitki çayı iç biraz bu sıra bi de kafanı dağıt... :) Ciddiyim. bence ağrıların geçecektir.

Back