merhaba arkadaşlar
2,5 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor sebepsiz infertilite
2015 yılının sonunda rahim filmi çekildi tüpler açıktı
2,5 yılda sürekli testler yapıldı klomenle yumurta takibi yapıldı
başarısız bir aşılama sonucu 5 ay kabuğuma çekildi bıraktım tedaviyi
derken geçen cuma tekrar gittim doktora prof. ve tüp bebek merkeziydi
benden daha önce yapılmış olan rahim filminin görüntüsünü istedi
tamam dedim ve 2015 yılında çektirmiş olduğum rahim filminde acı eşiğim o kadar düşük ki
yarım saat tansiyonum 6 kalmış ve şoka girmişim acile yatırdılar serum bağladılar
kötü bir deneyimdi ve kalktığımda kanlar içindeydim bu psikolojide kaldığım için
basit bir muayenede bile korkar oldum ve gerçekten artık canım yanıyor
derken rahim filminin görüntüsü için eski tedavi gördüğüm hastaneye gittim
veee bana filmin görüntüsünü sildiklerini söylediler çok ısrar ettim
bulun bir şekilde ben tekrar çekemem diye çok baktılar geri döndüremediler
ben orada dayanamadım sinirlerim boşaldı ağladım
yarın doktor beni bekliyor görüntü yok tekrar çektirecektir şimdi ne yapacağımı
bilmiyorum nasıl tekrar yapayım anesteziyle bile korkuyrum uyusam bile o acıyı hissedeceğimi
sanıyorum doktor 2 aşılamadan sonra tüp bebek dedi offf bilmiyorum çok kötüyüm hem tekrar
çekilsin istyrm rahim filmi çünkü rahim ters dönmüş gibi izlenimlerim var
adet dönemlerim feci geçiyor günde iki iğneyle geçiriyorum ve bağıra bağıra dövünerek ağlıyorum
bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu kaç ilaç kullandım geçmiyor ilişki sırasında inanılmaz ağrı hissediyrm
bunlar olunca rahim ters mi dönmüş diyrm acaba
şimdi okuyanlar kızabilir arkadaşlar nasıl yaptım bende bilmiyorum
rahim filmi çekildikten sonra yine hamilelik olmayınca
bir akrabamızın tanıdığı bir kadın varmış sadece karnına masaj yapıyormuş
rahim tersliğini falan düzeltiyormuş
önce karşı çıktım korkarım onlar ne bilecek falan diye çok reddettim sonra inanılmaz
çevremden baskı oldu sürekli hamile kalanların örneklerini verdiler ve korkulacak bşy yok dediler
ve gittim kadın canımı çok yaktı sadece karnıma ağır şekilde masaj yaptı ve bir karışım söyledi buharına oturulması gerekiyormuş ve o ayda hamilelik olmadı
geçtim hamileliği daha kötü oldum her ay zorla adet oluyorum sürekli adet olmadığım günler bile alt karnım ağrıyor idrar yolu böbrek yolu enfeksiyon başladı ve bir yıl olacak geçmiyor lavaboya giderken resmen içim çıkacak gibi oluyorum bağırmamak için kendimi zor tutyrm
vee arkadaşlar en önemlisi alt karnımdan mideme doğru bir damar sert ve hiç geçmiyor dokununca ağrıyor acaba o kadın düz olan rahmi ters mi çevirdi diyorum böyle birşey mümkün mü arkadaşlar
uzun oldu k.bakmayın
2,5 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor sebepsiz infertilite
2015 yılının sonunda rahim filmi çekildi tüpler açıktı
2,5 yılda sürekli testler yapıldı klomenle yumurta takibi yapıldı
başarısız bir aşılama sonucu 5 ay kabuğuma çekildi bıraktım tedaviyi
derken geçen cuma tekrar gittim doktora prof. ve tüp bebek merkeziydi
benden daha önce yapılmış olan rahim filminin görüntüsünü istedi
tamam dedim ve 2015 yılında çektirmiş olduğum rahim filminde acı eşiğim o kadar düşük ki
yarım saat tansiyonum 6 kalmış ve şoka girmişim acile yatırdılar serum bağladılar
kötü bir deneyimdi ve kalktığımda kanlar içindeydim bu psikolojide kaldığım için
basit bir muayenede bile korkar oldum ve gerçekten artık canım yanıyor
derken rahim filminin görüntüsü için eski tedavi gördüğüm hastaneye gittim
veee bana filmin görüntüsünü sildiklerini söylediler çok ısrar ettim
bulun bir şekilde ben tekrar çekemem diye çok baktılar geri döndüremediler
ben orada dayanamadım sinirlerim boşaldı ağladım
yarın doktor beni bekliyor görüntü yok tekrar çektirecektir şimdi ne yapacağımı
bilmiyorum nasıl tekrar yapayım anesteziyle bile korkuyrum uyusam bile o acıyı hissedeceğimi
sanıyorum doktor 2 aşılamadan sonra tüp bebek dedi offf bilmiyorum çok kötüyüm hem tekrar
çekilsin istyrm rahim filmi çünkü rahim ters dönmüş gibi izlenimlerim var
adet dönemlerim feci geçiyor günde iki iğneyle geçiriyorum ve bağıra bağıra dövünerek ağlıyorum
bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu kaç ilaç kullandım geçmiyor ilişki sırasında inanılmaz ağrı hissediyrm
bunlar olunca rahim ters mi dönmüş diyrm acaba
şimdi okuyanlar kızabilir arkadaşlar nasıl yaptım bende bilmiyorum
rahim filmi çekildikten sonra yine hamilelik olmayınca
bir akrabamızın tanıdığı bir kadın varmış sadece karnına masaj yapıyormuş
rahim tersliğini falan düzeltiyormuş
önce karşı çıktım korkarım onlar ne bilecek falan diye çok reddettim sonra inanılmaz
çevremden baskı oldu sürekli hamile kalanların örneklerini verdiler ve korkulacak bşy yok dediler
ve gittim kadın canımı çok yaktı sadece karnıma ağır şekilde masaj yaptı ve bir karışım söyledi buharına oturulması gerekiyormuş ve o ayda hamilelik olmadı
geçtim hamileliği daha kötü oldum her ay zorla adet oluyorum sürekli adet olmadığım günler bile alt karnım ağrıyor idrar yolu böbrek yolu enfeksiyon başladı ve bir yıl olacak geçmiyor lavaboya giderken resmen içim çıkacak gibi oluyorum bağırmamak için kendimi zor tutyrm
vee arkadaşlar en önemlisi alt karnımdan mideme doğru bir damar sert ve hiç geçmiyor dokununca ağrıyor acaba o kadın düz olan rahmi ters mi çevirdi diyorum böyle birşey mümkün mü arkadaşlar
uzun oldu k.bakmayın