Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 haftalik ilk gebeligim 23 haftada kontrole gittigim zaman bebegin esi asagida dendi sonradan duzlme ihtimali var midir duzelen normal dogum yapan oldu mu
27 haftalik ilk gebeligim 23 haftada kontrole gittigim zaman bebegin esi asagida dendi sonradan duzlme ihtimali var midir duzelen normal dogum yapan oldu mu
20.haftada bana da doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi. 22.haftamda detaylı ultrasona girdim plasenta önde dendi. Bence başka bir doktora daha gözükün.
Ama plasentası aşağıda olan çok kişi var. Çoğununda kendiliğinden yukarı çıkmış. Hadi çıkmadı diyelim sadece normal doğuma engel olur. Öyle cok korkulacak bir şey değil diye biliyorum.
Yok hayir yaptırmadım tekirdagda oturuyorum burda detayli ultrasyon yok zaten devlet hastanesi de üniversiteye yonlendirdi pazartesi namık kemalle gidicem