Tecrübem yok biri beni yönlendirebilir mi ?

Ayseeenyy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
106
31
18
34
Merhaba hanımlar bu ay bebek bekliyoruz. Reglime 2 3 gün kala dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Akşamdı yaptığımda tek çizgi çıktı tecrübem olmadığı için silik çizgi var mı diye bakmadım resim çekmiştim ama resimde görünmüyor tek çizgi sadece.Sonra sabah kalkıp normal gebelik testi yaptım o da tek çizgi çıktı. Hala hamile olma ihtimalim olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz

10 gündür idrarımda koku var bir kaç gündür de vajinada yanma var, acı biber dil yakar ya onun gibi.

Acaba erken mi test yaptım. Ben direkt ümidi kestim çünki. Sonra biraz araştırınca en sağlıklısı regliyi mi beklemek? Bir de şöyle sorayım yarın sağlık ocağından kan versem net sonuç çıkar mı, beklemek zor geliyor

Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Kac gun gecti üzerinden? Ben 11. Günde silik çizgiyle görmüştüm.

Onu da bilmiyorum. Ocak 1 de regl olmuştum 8 de bitmişti
Bilmiyorsanız mecbur regli bekliceksiniz. Çünkü eger testle vs yumurtlama günü tespit edilmediyse bilmek mümkün değil. Beklenen adet gününüz ne zaman?

1 ocakta oldum en son Kasım’da ayın 3 ünde olmuştum hep 7 gün sürer Ocak 8 de bitmişti.bir iki gün oynayabiliyor. Yarın kan testi versem doğru sonuç verir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…