tecrubelilerdennn yardım bekliyorummm

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
38
adetim 8 gun gecikti..kan testi yaptırdım 295 cıktı..ama doktora gösteremedim..cunku akşam yaptırdım..sonuclarını alıken hemşire hamilesin dedi..ama doktora gster dedi..kagıtta da 3 veya 4 haftalık sınır 130 du..birde arada kasımlarıma öyle bir sanci giriyo ki sanki adet olucakmısın ama olamıyormusum gibi...sizce bu normal bir durum mu...hamilemiyim acaba..idrar testi aldım 5 taneye yakın farklı farklı hepsinde de citf cizgi cıktı...kimileride diyoki düşün riski varssa kasıklar agırır diyo...kimide rahim mi genişliyomus ondan oluyomusss..hangisi dogru yardım ederseniz sevinirim...

Tebrik ederim hamilesin:CüvCüv:
Hamieleliğin çok yeni olabilir ayrıca karın ağrıları normal adet olcakmış gibi oluyor ama şiddetliyse ve bikaçdakikada bir gelen bir ağrın varsa vakit kaybetmeden doktoruna gitmelisin. Ozaman düşük olma riski olabilir, 3 defa düşük yapmış biri olarak malesef tecrübe ettim:çok üzgünüm:

Canım hayırlı olsun inanmamakda drenmişsin baya ama hamilesin :)))
Ya o ağrılar düşük tehlikesinde de oluyor.Ama bazen normalde de oluyor.Sen yinede cok geçirmeden bir dktora git.Hayırlı olsun tekrar Rabbim kucagınada almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…