tecrubelilerdennn yardım bekliyorummm

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
38
adetim 8 gun gecikti..kan testi yaptırdım 295 cıktı..ama doktora gösteremedim..cunku akşam yaptırdım..sonuclarını alıken hemşire hamilesin dedi..ama doktora gster dedi..kagıtta da 3 veya 4 haftalık sınır 130 du..birde arada kasımlarıma öyle bir sanci giriyo ki sanki adet olucakmısın ama olamıyormusum gibi...sizce bu normal bir durum mu...hamilemiyim acaba..idrar testi aldım 5 taneye yakın farklı farklı hepsinde de citf cizgi cıktı...kimileride diyoki düşün riski varssa kasıklar agırır diyo...kimide rahim mi genişliyomus ondan oluyomusss..hangisi dogru yardım ederseniz sevinirim...

Tebrik ederim hamilesin:CüvCüv:
Hamieleliğin çok yeni olabilir ayrıca karın ağrıları normal adet olcakmış gibi oluyor ama şiddetliyse ve bikaçdakikada bir gelen bir ağrın varsa vakit kaybetmeden doktoruna gitmelisin. Ozaman düşük olma riski olabilir, 3 defa düşük yapmış biri olarak malesef tecrübe ettim:çok üzgünüm:

Canım hayırlı olsun inanmamakda drenmişsin baya ama hamilesin :)))
Ya o ağrılar düşük tehlikesinde de oluyor.Ama bazen normalde de oluyor.Sen yinede cok geçirmeden bir dktora git.Hayırlı olsun tekrar Rabbim kucagınada almayı nasip etsin

X