Tecrübelilerden yardım istiyorum arkadaşlar mi kaç konuda da yazdım ama dönen olmadı çok gerginim

Gizemahmet7

Pınar aykın
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
20
6
8
10 Eylül'de göğüs büyültme ameliyatı oldum 300cc high profile kullanıldı daha 6gün olmasına rağmen göğüslerim küçüldü 6aya kadar küçüleceği yazılmış bu beni çok üzdü yaptırdığıma değmediğini düşünüyorum artık göğüs kası üstü takıldı daha fazla küçülmelerini istemiyorum ne kadar küçülür daha

B
Benimde 8.günüm burda herkesin ortak söylediği aslında küçülme olmuyor ödemler gidiyor diye bizim gözümüze öyle geliyor.banada 275cc ye300cc takıldı boyutundan çok memnunum ben

Sizede hayırlı olsun Yanıtınız için çok teşekkür ederim ilk güne göre baya küçülmem var benim şuan ki gibi kalacağını bilsem yine çok mutlu olurum fakat daha fazla inmesine dayanamam sanırım

Benim de küçüldü biraz daha doğrusu indi şişlikleri önemli olan aradaki farkı daha büyüğü olmamış o yüzden yapılacak bin şey yok eski haline göre kocaman oldular 325 cc benim

Dizimde hayırlı olsun sanırım hemen hemen yakın dönemlerdeyiz konunuzu okumuştum zaten daha fazla güçlüme olmazsa sorun yok gayet iyi benim göğüslerimde yumşama da var sizde de başladı mı yumşama süreci acaba

17 gün olmuş, zaten küçüleceği kadar küçülmüştür, zaten aslında küçülme olmuyor sadece ödemler iniyor. Benim 2 aylık olmak üzereler, hiç de küçülmedi.

17 gün olmuş, zaten küçüleceği kadar küçülmüştür, zaten aslında küçülme olmuyor sadece ödemler iniyor. Benim 2 aylık olmak üzereler, hiç de küçülmedi.
Canım 17 gün değil 7gün oldu bügünde kontrole gittim birinde ödem bitmiş hatta doğal göğüs kıvamı kadar yumuşak nerdeyse sağ göğsüm daha gergin ve şiş zaten sanırım o biraz daha küçülecek

A evet pardon 1 hafta olmuş, o zaman çok çok daha yeni, şu an aynaya baktığında gördüğün gibi olmayacak göğüslerin, o kadar değişecek ki sen bile inanamayacaksın. :)

Canım peki önce ve sonra ölçülerin arasında kaç santimlik oynama oldu öğrenebilirmiyim

Merhaba,
Bildigim kadarıyla kasüstü yöntemde cok fazla ödem olmuyor sıkma canını daha fazla küçülmez hem küçüldü dedigin ödemler, protezinin büyüklüğü oldugu gibi duruyor üzülme.15-20 güne şekil almaya baslarlar.

Teşekkür ederim benimkiler çabuk yumşadı zaten sanırım o kadar alıştım ki sanki göğsüm hep böyleydi ben biraz daha büyük bekliyordum ondan bu kadar üzüldüm sanırım ama binada şükür çok teşekkür ederim yorum için

Bana alıntı yapmadığınız için görmemişim canım.. evet aynı dönem ben 4 eylülde oldum.. son sınır ne oluyorsa o olsun dedim kas altı 325 cc olmuş gayet güzel benim de küçüldü ilk etap 89 cm di şimdi 85 cm. Ama eski den 74 falandı
şu an meme altı 69 meme üstü 85

Benimde beşinci günüm kızlar ama sanki elektrik çarpması gibi bişey oluyor arasıra memişlerimde dikiş yerleri yanıyor gibi birtaraftanda kaşınıyor yrn kontrol var birde ben sütyeni çıkarınca çok rahatsız oluyorum düşücek gibi geliyorSizde bu süreçlerden geçtini mi

Ilk duş alışımda o kadar hissettim ki o duyguyu 2dakikada duş alıp çıktım 1hafta sonunda geçti o his ama şuan südyenimi çıkarıp saatlerce geziyorum ve çok rahat hissediyorum merak etme sende alıştıktan sonra o südyeni takmak istemiyor insan Çarşamba günü doktoruma artık takmak istemediğimi söylicem bakalım ne dicek ama geçen hafta izin verecek gibi duruyordu benim korkum şuan izler umarım geçer seninde kas üstüyse 10güne normal göğüsten farkı kalmaz kas altı biraz daha uzun diyorlar ama dert etme yakında herşey istediğin gibi çok güzel olacak

Sağol cnm inşallh bir an önce atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…