- 14 Eylül 2014
- 20
- 6
- 8
- Konu Sahibi Gizemahmet7
-
Benimde 8.günüm burda herkesin ortak söylediği aslında küçülme olmuyor ödemler gidiyor diye bizim gözümüze öyle geliyor.banada 275cc ye300cc takıldı boyutundan çok memnunum ben10 Eylül'de göğüs büyültme ameliyatı oldum 300cc high profile kullanıldı daha 6gün olmasına rağmen göğüslerim küçüldü 6aya kadar küçüleceği yazılmış bu beni çok üzdü yaptırdığıma değmediğini düşünüyorum artık göğüs kası üstü takıldı daha fazla küçülmelerini istemiyorum ne kadar küçülür daha
Benim de küçüldü biraz daha doğrusu indi şişlikleri önemli olan aradaki farkı daha büyüğü olmamış o yüzden yapılacak bin şey yok eski haline göre kocaman oldular 325 cc benim10 Eylül'de göğüs büyültme ameliyatı oldum 300cc high profile kullanıldı daha 6gün olmasına rağmen göğüslerim küçüldü 6aya kadar küçüleceği yazılmış bu beni çok üzdü yaptırdığıma değmediğini düşünüyorum artık göğüs kası üstü takıldı daha fazla küçülmelerini istemiyorum ne kadar küçülür daha
Canım 17 gün değil 7gün oldu bügünde kontrole gittim birinde ödem bitmiş hatta doğal göğüs kıvamı kadar yumuşak nerdeyse sağ göğsüm daha gergin ve şiş zaten sanırım o biraz daha küçülecek17 gün olmuş, zaten küçüleceği kadar küçülmüştür, zaten aslında küçülme olmuyor sadece ödemler iniyor. Benim 2 aylık olmak üzereler, hiç de küçülmedi.
Canım 17 gün değil 7gün oldu bügünde kontrole gittim birinde ödem bitmiş hatta doğal göğüs kıvamı kadar yumuşak nerdeyse sağ göğsüm daha gergin ve şiş zaten sanırım o biraz daha küçülecek
Canım peki önce ve sonra ölçülerin arasında kaç santimlik oynama oldu öğrenebilirmiyim17 gün olmuş, zaten küçüleceği kadar küçülmüştür, zaten aslında küçülme olmuyor sadece ödemler iniyor. Benim 2 aylık olmak üzereler, hiç de küçülmedi.
Canım peki önce ve sonra ölçülerin arasında kaç santimlik oynama oldu öğrenebilirmiyim
Anladım canım çok teşekkür ederim sorularımı yanıtladınız içinAmeliyat öncesi 72-76, ameliyat sonrası 72-86..
Anladım canım çok teşekkür ederim sorularımı yanıtladınız için
Teşekkür ederim benimkiler çabuk yumşadı zaten sanırım o kadar alıştım ki sanki göğsüm hep böyleydi ben biraz daha büyük bekliyordum ondan bu kadar üzüldüm sanırım ama binada şükür çok teşekkür ederim yorum içinMerhaba,
Bildigim kadarıyla kasüstü yöntemde cok fazla ödem olmuyor sıkma canını daha fazla küçülmez hem küçüldü dedigin ödemler, protezinin büyüklüğü oldugu gibi duruyor üzülme.15-20 güne şekil almaya baslarlar.
Ilk duş alışımda o kadar hissettim ki o duyguyu 2dakikada duş alıp çıktım 1hafta sonunda geçti o his ama şuan südyenimi çıkarıp saatlerce geziyorum ve çok rahat hissediyorum merak etme sende alıştıktan sonra o südyeni takmak istemiyor insan Çarşamba günü doktoruma artık takmak istemediğimi söylicem bakalım ne dicek ama geçen hafta izin verecek gibi duruyordu benim korkum şuan izler umarım geçer seninde kas üstüyse 10güne normal göğüsten farkı kalmaz kas altı biraz daha uzun diyorlar ama dert etme yakında herşey istediğin gibi çok güzel olacakBenimde beşinci günüm kızlar ama sanki elektrik çarpması gibi bişey oluyor arasıra memişlerimdedikiş yerleri yanıyor gibi birtaraftanda kaşınıyor yrn kontrol var birde ben sütyeni çıkarınca çok rahatsız oluyorum düşücek gibi geliyor Sizde bu süreçlerden geçtini mi
Sağol cnm inşallh bir an önce atlatırımIlk duş alışımda o kadar hissettim ki o duyguyu 2dakikada duş alıp çıktım 1hafta sonunda geçti o his ama şuan südyenimi çıkarıp saatlerce geziyorum ve çok rahat hissediyorum merak etme sende alıştıktan sonra o südyeni takmak istemiyor insan Çarşamba günü doktoruma artık takmak istemediğimi söylicem bakalım ne dicek ama geçen hafta izin verecek gibi duruyordu benim korkum şuan izler umarım geçer seninde kas üstüyse 10güne normal göğüsten farkı kalmaz kas altı biraz daha uzun diyorlar ama dert etme yakında herşey istediğin gibi çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?