Tecrübeli olanlar..

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
28
Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Benim 7 aylik bir oglum var 4 kiloya yakin dogdu. 4 aylikken cisini yapamama gibi bir durum soz konusu oldu tam 1 ay boyunca doktorlara tasindik akliniza gelecek her testi yaptirdik en sonunda sistoskopi oldu ve pipisini tikamis buyuk bi et parcasi alindi cis sorunu bu sekilde cozuldu ama o gun bugun bebegim kendini toparlayamiyor 4 kilo dogan bebek simdi bile 7 kilo o kadar zayifladi kusmalari artti hemen hemen her yedigini kusar oldu ateslenmeleri oksurukleri derken o gun bugun doktorlardan cikamadik. Son uc gundur iyi ama cok zayif bakinca aciyorum o surecte anne sutunude birakti emmedi sagdim ama 3 cocukla bide sagmaya yetistiremedim sutumde gittikce azaldi ve sonunda pes ettim malsef Simdi mama veriyorum ek gida zar zor bir iki lokma bisey veriyorum doktora da goturdum reflusunun olabilecegini soyluyor ama daha onceden boyle bi problemimiz yoktu hatta 2 aylikken bile 8 kiloydu bebegime nasil kilo aldirabilirim ne hazirlayabilirim mama olarak tecrubelerinizi paylasin lutfen simdiden tesekkur ederim uzun oldu kusura bakamayin

Allah yardımcı olsun. özel prof bir doktora götürün

Dr olabilecegini soylemesin, iyice arastirsin sebebi bulsun. Bebekte devam eden bir kusma ve kilo kaybi var,bunun nedenini arastirsin.
Ya da iyi bir cocuk doktoru ya da cocuk ürologu bulun.
Cok gecmis olsun

Dediginiz gibi tekrardan bir doktora goturecegim insallah artik duzelir bebegim insanlarin da agzi durmuyo gorur gormez aayyy bu beke ne kadar zayif bakamiyor musun diyorlar deliriyorum elimden geleni yapiyorum halbuki off

Öncelikle bir uzman doktora tekrardan götürün. Gerekli tahliller yapıldıktan sonra neden kilo alamadığı ortaya çıkar herhalde. Takviye edici kilo aldırıci özel mamalar var ama önceliğiniz doktora gitmek olsun.

Dediginiz gibi tekrardan bir doktora goturecegim insallah artik duzelir bebegim insanlarin da agzi durmuyo gorur gormez aayyy bu beke ne kadar zayif bakamiyor musun diyorlar deliriyorum elimden geleni yapiyorum halbuki off

İyiki söyledin ben de verecek birini arıyordum al sen bak de
Öyle diyene.

Dra gitmeden anlamak pek mümkün görünmüyor.
Gıda alerjisi falan olabilir.
Ya da başka birşey.

İnsanlar hep çok konuşur bacim takma onlari iyi bir prf bul araştır doktora gotur 7 aylik ta 7 kilo az benim bebeğim 3 aylik 6 buçuk kilo mutlaka bir sebebi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…