- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Benim 7 aylik bir oglum var 4 kiloya yakin dogdu. 4 aylikken cisini yapamama gibi bir durum soz konusu oldu tam 1 ay boyunca doktorlara tasindik akliniza gelecek her testi yaptirdik en sonunda sistoskopi oldu ve pipisini tikamis buyuk bi et parcasi alindi cis sorunu bu sekilde cozuldu ama o gun bugun bebegim kendini toparlayamiyor 4 kilo dogan bebek simdi bile 7 kilo o kadar zayifladi kusmalari artti hemen hemen her yedigini kusar oldu ateslenmeleri oksurukleri derken o gun bugun doktorlardan cikamadik. Son uc gundur iyi ama cok zayif bakinca aciyorum o surecte anne sutunude birakti emmedi sagdim ama 3 cocukla bide sagmaya yetistiremedim sutumde gittikce azaldi ve sonunda pes ettim malsef Simdi mama veriyorum ek gida zar zor bir iki lokma bisey veriyorum doktora da goturdum reflusunun olabilecegini soyluyor ama daha onceden boyle bi problemimiz yoktu hatta 2 aylikken bile 8 kiloydu bebegime nasil kilo aldirabilirim ne hazirlayabilirim mama olarak tecrubelerinizi paylasin lutfen simdiden tesekkur ederim uzun oldu kusura bakamayin