• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli kızzzlaaaarrr CİNSİYET TAHMİNİ İSTİYORUMM🥹🥹

Aa dinlen bol bol ayaklarının altına yastık al hep uzanırken benim aşırı baskı yapıyor sanırım yanıyor idrar yollarm 2 gün geçse 3. Gün tekrar aynısı oluyor ilaçta kullanmak istemiyorum boş yere
aa enfeksiyon gibi mi oluyor

Evet ama enfeksiyonda olsa devam eder ara ara gidip geliyor nedense
Çok değişik başka hormonel bir şey o zaman. Gebelik çok acaip bir durum, ben normalde aşırı derece açığım enfeksiyona, yanımda grip deyin yatağa düşerim, ama rabbim güç kuvvet mi verdi nedir maşallah ne idrar yolu, ne solunum yolu enfeksiyonu kapmadım. Allah korusun hepimizi 🥹

Çok değişik başka hormonel bir şey o zaman. Gebelik çok acaip bir durum, ben normalde aşırı derece açığım enfeksiyona, yanımda grip deyin yatağa düşerim, ama rabbim güç kuvvet mi verdi nedir maşallah ne idrar yolu, ne solunum yolu enfeksiyonu kapmadım. Allah korusun hepimizi 🥹
Amin amin canım 🤲🤲

Eklentiler

• 1000928850.jpg
    1000928850.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000926651.jpg
    1000926651.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 5
Çok teşekkür ederim sağolun .. Son bir ricam arkasiminkinede bakamisin zahmet olmazsa
Kız canım yüksek ihtimal senin poponun orda çizgi var sanki tamda yerini işaretlemiş doktor yanlış görmüyorumdur inşallah ama yüksek ihtimal kız ☺

Eklentiler

• 1000930047.jpg
    1000930047.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000930046.jpg
    1000930046.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 4
Çok teşekkür ederim sağolun .. Son bir ricam arkasiminkinede bakamisin zahmet olmazsa
Bunda çizgi göremedim canım erkek ihtimali olabilir yada açıdan kaynaklı bilemedim bacak kaldırmış birinde diğerindede sırtı dönük 😞 yaramaz poz vermemiş güzel yalan olmasın o bakımdan

Back