- 22 Aralık 2017
- 2.098
- 1.695
- 133
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli inşallah yaz mutlaka belli oluncaAyyy ağzınızdan bal damlıyor inşallah yaa önce sağlıklı olsun sonra kız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli inşallah yaz mutlaka belli oluncaAyyy ağzınızdan bal damlıyor inşallah yaa önce sağlıklı olsun sonra kız olsun
Her hafta yalvarıyorum doktora dalga geçip gönderiyor öğrendiğim gibi buradayım inşallahİnşallah canım sağlıklı sıhhatli inşallah yaz mutlaka belli olunca
aa enfeksiyon gibi mi oluyorAa dinlen bol bol ayaklarının altına yastık al hep uzanırken benim aşırı baskı yapıyor sanırım yanıyor idrar yollarm 2 gün geçse 3. Gün tekrar aynısı oluyor ilaçta kullanmak istemiyorum boş yere
Evet ama enfeksiyonda olsa devam eder ara ara gidip geliyor nedenseaa enfeksiyon gibi mi oluyor
Erkek bebise benziyor. Sağlıkla gelsin insallahUltrasonların hepsi karından görüntülendi
Eki Görüntüle 3542142 Eki Görüntüle 3542139 Eki Görüntüle 3542144
Ayy niye öyle yorumladınız ya bidaha bakın kızdır kızErkek bebise benziyor. Sağlıkla gelsin insallah
Çok değişik başka hormonel bir şey o zaman. Gebelik çok acaip bir durum, ben normalde aşırı derece açığım enfeksiyona, yanımda grip deyin yatağa düşerim, ama rabbim güç kuvvet mi verdi nedir maşallah ne idrar yolu, ne solunum yolu enfeksiyonu kapmadım. Allah korusun hepimiziEvet ama enfeksiyonda olsa devam eder ara ara gidip geliyor nedense
Amin amin canımÇok değişik başka hormonel bir şey o zaman. Gebelik çok acaip bir durum, ben normalde aşırı derece açığım enfeksiyona, yanımda grip deyin yatağa düşerim, ama rabbim güç kuvvet mi verdi nedir maşallah ne idrar yolu, ne solunum yolu enfeksiyonu kapmadım. Allah korusun hepimizi
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersemPopo yapısı erkek gibi geldi bana hayırlısı olsun
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersemBence kız erkek bebek uzun kız benek top gibi oluyor
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersemErkek bebise benziyor. Sağlıkla gelsin insallah
Kız canım yüksek ihtimal senin poponun orda çizgi var sanki tamda yerini işaretlemiş doktor yanlış görmüyorumdur inşallah ama yüksek ihtimal kız ☺Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem
Kız canım yüksek ihtimal senin poponun orda çizgi var sanki tamda yerini işaretlemiş doktor yanlış görmüyorumdur inşallah ama yüksek ihtimal kız ☺
Bunda çizgi göremedim canım erkek ihtimali olabilir yada açıdan kaynaklı bilemedim bacak kaldırmış birinde diğerindede sırtı dönük yaramaz poz vermemiş güzel yalan olmasın o bakımdanÇok teşekkür ederim sağolun .. Son bir ricam arkasiminkinede bakamisin zahmet olmazsa
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem
Kiz bebise benziyor bu sağlıkla gelsin insallahAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem
Sağol canım teşekkür ederim canmBunda çizgi göremedim canım erkek ihtimali olabilir yada açıdan kaynaklı bilemedim bacak kaldırmış birinde diğerindede sırtı dönük yaramaz poz vermemiş güzel yalan olmasın o bakımdan
Kiz bebise benziyor bu sağlıkla gelsin insallah
Kız bence canımAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem