Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Popo yapısı erkek gibi geldi bana hayırlısı olsun
Ayy deme yavrum deme kız istiyorum yaPopo yapısı erkek gibi geldi bana hayırlısı olsun
Büyük senin bebiş anlayamadım canım ama benimkini kıza benzetti doktor kemik yapısı benim ultrasona benziyor haftan ilerlemiş tahminde bulunmadı mı doktor? Bana 12de büyük ihtimal kız dedi popo yapısı ve kemik yapısından fetal dna bekliyorum net çıkacak simdiEki Görüntüle 3542148 banada yorum yapar mısınızz
İlk yerleşimi kızların yerleştiği bölge ama büyük ultrasonda erkek yapısı var bana kız dedi ℅80 popo bölgesinde iki çizgi vardı o görüntü kızlarda oluyormuş fetal dna bekliyorum çıkar 3-4 güne netleşecek bakayım seninki kapatmıştır ondan öyle çıkmıştır inşallah o zaman rabbim herkesin gönlüne versin sağlıkla gelsinlerdeAyy deme yavrum deme kız istiyorum ya
16. Haftadayız ama her gittiğimde saklıyor. en son poposunu dönmüştü, kıza benziyor dedi. bi öncekinde de erkeğe benziyor demişti. bi türlü öğrenemedimBüyük senin bebiş anlayamadım canım ama benimkini kıza benzetti doktor kemik yapısı benim ultrasona benziyor haftan ilerlemiş tahminde bulunmadı mı doktor? Bana 12de büyük ihtimal kız dedi popo yapısı ve kemik yapısından fetal dna bekliyorum net çıkacak simdi
Bakalım benim sonuç çıksın kızsa bebişte kızdır omuriliği filan çok benzettim çünkü birde bu kadar sakladığına göre16. Haftadayız ama her gittiğimde saklıyor. en son poposunu dönmüştü, kıza benziyor dedi. bi öncekinde de erkeğe benziyor demişti. bi türlü öğrenemedim
totosunu yerim onun ya kızdır o kızİlk yerleşimi kızların yerleştiği bölge ama büyük ultrasonda erkek yapısı var bana kız dedi ℅80 popo bölgesinde iki çizgi vardı o görüntü kızlarda oluyormuş fetal dna bekliyorum çıkar 3-4 güne netleşecek bakayım seninki kapatmıştır ondan öyle çıkmıştır inşallah o zaman rabbim herkesin gönlüne versin sağlıkla gelsinlerde
Ay inşallah öyledir kız olup erkegi aratmayanda var ama folik asiti bir gün arayla içiyorum afagsgsgsg fazla yükleme olmasntotosunu yerim onun ya kızdır o kız
Ya ahahhah folik asit bebelerine çare arıyor herkesAy inşallah öyledir kız olup erkegi aratmayanda var ama folik asiti bir gün arayla içiyorum afagsgsgsg fazla yükleme olmasn
Görümcemin kız var işte düz duvara tırmanıyor erkek fatma resmen ama kesinlikle kınamıyorum afafsgsgs hamilelik iyi geçiyor hiç kusma vs olmadı inşallah böyle sorunsuz olur doğuncadaYa ahahhah folik asit bebelerine çare arıyor herkes
kınama aman Bende sorunsuz ilerliyorum, hafif kasık batmaları başladı bu haftalarda sizde de olmuşmuydu hatırlıyormusun?Görümcemin kız var işte düz duvara tırmanıyor erkek fatma resmen ama kesinlikle kınamıyorum afafsgsgs hamilelik iyi geçiyor hiç kusma vs olmadı inşallah böyle sorunsuz olur doğuncada
Evet şeyde oluyor bende genelde ilk hafta baslarında 12+0/12+1 gibi büyüme atağı mı geliyor ne oluyorsa hep 0-1 arası oluyor ona dikkat ettimkınama aman Bende sorunsuz ilerliyorum, hafif kasık batmaları başladı bu haftalarda sizde de olmuşmuydu hatırlıyormusun?
Şimdi sen söyleyince fark ettim bende tam hafta dönümündeyim. Çok ilginç. Doktorda 10. Haftadaki ebatı 2 haftada ikiye katlayacak demişti. Çok hızlı büyüyormuş bu haftadaEvet şeyde oluyor bende genelde ilk hafta baslarında 12+0/12+1 gibi büyüme atağı mı geliyor ne oluyorsa hep 0-1 arası oluyor ona dikkat ettim
Evet korkmuştum bende hatta bir şey mi oluyor diye sonra alıştım bakıyorum uygulamadan hafta başı normal diyip geçiyorum artık yukarı yerleşselerde baskı bitse mesanem hiç iyi değilŞimdi sen söyleyince fark ettim bende tam hafta dönümündeyim. Çok ilginç. Doktorda 10. Haftadaki ebatı 2 haftada ikiye katlayacak demişti. Çok hızlı büyüyormuş bu haftada
Bence kız erkek bebek uzun kız benek top gibi oluyorUltrasonların hepsi karından görüntülendi
Eki Görüntüle 3542142 Eki Görüntüle 3542139 Eki Görüntüle 3542144
Ayyy ağzınızdan bal damlıyor inşallah yaa önce sağlıklı olsun sonra kız olsunBence kız erkek bebek uzun kız benek top gibi oluyor
Benimde eşi çok aşşağıda dedi, yüksek riskli dedi, ama son günlerde idrara çıkma azaldı çok şükürEvet korkmuştum bende hatta bir şey mi oluyor diye sonra alıştım bakıyorum uygulamadan hafta başı normal diyip geçiyorum artık yukarı yerleşselerde baskı bitse mesanem hiç iyi değil
Aa dinlen bol bol ayaklarının altına yastık al hep uzanırken benim aşırı baskı yapıyor sanırım yanıyor idrar yollarm 2 gün geçse 3. Gün tekrar aynısı oluyor ilaçta kullanmak istemiyorum boş yereBenimde eşi çok aşşağıda dedi, yüksek riskli dedi, ama son günlerde idrara çıkma azaldı çok şükür