Tecrübeli Hanımlardan Bir Yardım

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
27
Merhabaaaaa
Hanımlar üniversite sınavına hazırlanıyorum ki sınav geldi artık. Sınavdan sonra çalışmak için internette birkaç yere başvuru yapmıştım. Anca dönüş yaparlar diye. Özel üniversiteye gideceğim ve en azından kendi masraflarımı kendim karşılarım diye düşünüyorum. Bugün bir yerden dönüş aldım, iş çok basit sadece görüşmeler için karşı tarafa telefon açacağım ve gelenleri karşılayacağım gibi bir iş. Yer evime 15 dk gibi bir uzaklıkta. Telefonda görüşürken eylülde okula başlayacağımı söyledim cuma günü görüşmeye gelin konuşuruz dediler. Hiç olmadı 3 ay çalışsam yine kenarda param olur diye düşünüyorum. Ama benim düşüncem sınavdan sonraydı en son sınavım da ayın 18'inde. Ne yapacağım karar veremedim. Söylemeyi düşünüyorum sınavdan sonra başlayayım diye ama kabul ederler mi bilmiyorum. Siz ne dersiniz, kabul ederseler çalışayım mı?

Çalışabilirsin ama paranı kesinlikle alabileceğin bir yer olacağından emin ol. Güvenilir olsun yani, gerekirse orada çalışanlarla falan konuş. Paranı geciktirmesinler, üstüne yatmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…