• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübeli hanımlar yardım :(

azis03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
51
23
48
her ne kadar gripten korunsamda yakalandım boğaz baş agrı cok fena doktora gidicem ama yapacagı tek şey ilaç yazmak bitki çayı da içemiyorum iş yeri yoğun rapor da alamam ne yapabilirim evde geçmesi için ilk hamileliğim tedirgin oluyorum :KK61::mad::KK17:

gebelerin de kullanabileceği ilaçlar var mecbur kalınan durumlarda, ama kullanmak istemiyosan bence c vitamini depola, greyfurt gibi mesela. daha kötü olmadan görün benim tavsiyem. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

bende bayramı hastalıktan dolayı ytarak gecırdım...ve ilaçsız geçmesı en az 5 gunu alıyor...oktora gıttım hamılelerın kullanacaği 2 tane ılaç var sadece onları verebılıyorlamış zaten.....bitkisel urunlerı kullanma dedı doktor.özellikle sordum.düşük vb şeylere sebeb olabılıyormuş....çok hasta olursan mutlaka ilaç kullan bebeğin içinde bir tehdıt cunku

bu arada iş yerını felan da düşünme bebeğin daha onemli al raporunu bol bol dınlen yoksa ayakta geçmesı çok zor...bende çalişiorum sık sıkta hasta olrum faranjıtım var zaten....rapor konusunda kusura bakmasınlar ama ben alacağim sık sık mecuren....bebeğim daha onemlı

Bende grip geciriodum san iyiyim zorunlu kalmadikca ilac alma sicak bisler ic bol bol yat terlemeyi dene ben ole attim ustumden hastaligi yat guzelce terle

Bayrami griple bogaz agrisiyla gecirdim ustune atesim yukselince acile gittim.ilacsiz vitamin destekli serum verdiler kendme geldim sukur.bogaz icinde ilik sut iciyordum.birkac kez de nane limon ictim.ve bol dinlenme.birdaha hasta olursaniz yine rapor alin ayakta zor gecer.gecmis olsun

Back