Tecrübeli deneyimli anneler mama konusında lütfen yardım

zenan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
349
131
33
35
Deneyimli anneler oğlumun kilo alımı az indatrini mama kullanıyoruz çok zor içiyor biberon reddi de var tat konusunda çok duyarlı hangi mamayı kullanmalıyım gece beslemesibi bıraktı bir yaşında uyanıkken biberen almıyor hem biberon hem mama konusunda tecrübelerini paylascak anneler var mı gece baska mama veriyim sevicegi gündüz infatrini karısım yapıyorum die düşündüm

İnfatrin ne bilmiyorum ama tadı güzel mama ver madem kilo alsın istersen keçi sütlü olanların kokusu agir aptlml ın tadı güzel onu verdigimde kilo alıyo ama bebek cok küçükse h.pp de olabilir yine de en tatlısı kilo yapanı aptlml oldu bizde

Merhaba ben aptamilden çok memnunum hep iyi kilo aldırıyor hem tadı güzel prsyno olanı daha iyi

İnfatrin ne bilmiyorum ama tadı güzel mama ver madem kilo alsın istersen keçi sütlü olanların kokusu agir aptlml ın tadı güzel onu verdigimde kilo alıyo ama bebek cok küçükse h.pp de olabilir yine de en tatlısı kilo yapanı aptlml oldu bizde
Evet tadı güzel mama arıyorum aptamil hipp sma sanırım denemeden olmuycak

Ben hipp keçi sütlü kullanıyorum ama kilo alımı çok iyi diyemem. Tadı güzel diğer keçi sütlüler kötü kokuyor. Koku yok kızım seviyor.

Golden goat tadı çok güzeldi oğlumun kilo alımınındestekledi. Ben gece uyurken o uyanmadan içiriyordum biberonla bizimki de biberon ve meme reddi vardı
O uyanmadan veriyorum ağzına alır almaz başlıyor ağlamaya nie uyandırdın die kızıyor gündüz veriyorum eline biberon yok gece yok gündüz yine karısımla muz avakadoyla içiriyorum ama gece malesef ne yapıcagımı şaştım kaldım daha 7 kilo bir yasında sütüm çook çook azaldı

Aptamil prosyneo kullanıyorum ben tadı da güzel

Bizi cıvık kaka yaptı günde iki kere yedi sekiz gün dedim birakrim elimde iki kutu kaldı e bebek mama değişimi yapar.mi acaba

Back
X