tecrübeli çocuk bakıcısıyım..LÜTFEN OKUYUN KIZLAR!!!!!!

emreberke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
18
0
86
54
İzmir
a.s.kaydirigubbakcemile5 MERHABALAR SEVGİLİ AİLELER,

EN DEĞERLİ VARLIKLARINIZ OLAN BİRİCİK YAVRULARINIZI EMANET EDECEĞİNİZ KİŞİYİ SEÇMENİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU ANLIYORUM.

HİÇ BİR İŞ YAPAMAZSAM ÇOCUK BAKARIM DİYE DÜŞÜNNEN ZİHNİYETLERLE,GERÇEKTEN BU BU ÇOK ÖNEMLİ GÖREVİ İŞ OLARAK GÖREN YANİ MESLEĞİ DURUMUNA GETİRMİŞ KİŞİLERİ TERCİH EDİNİZ.

BEN MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNUYUM VE BENİM MESLEĞİM ÇOCUK BAKIMI VE EĞİTİMİ.AYRICA 38 YAŞINDA BİR ANNEYİM.

SİZİN YA DA YAKINLARINIZIN GERÇEK BİR ÇOCUK BAKICISINA İHTİYACI VARSA LÜTFEN ARAYIN GÖRÜŞELİM .KARŞILIKLI GÜVEN HİSSETTİKTEN SONRA KOŞULLARDA ANLAŞMAK ÇOK KOLAY OLACAKTIR.BEN YEŞİLYURT TA OTURUYORUM.LÜTFEN SEMT UZAK GELİRSE ÖNYARGILI DAVRANMAYIN.ULAŞIM ARAÇLARI İLE EN UZAK SEMTE BİLE BİR SAATTE ULAŞABİLİYORUZ.YENİ DOĞMUŞ,TEK,İKİZ VB.FARKETMEZ.YÜREĞİMDEKİ SEVGİYLE ONLARLA ZAMAN GEÇİRECEĞİMİ UNUTMAYIN.TEŞEKKÜRLER.GSM.xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı görüşteyim bende arıyorum bakmak için ve dediklerinize harfiyen katılıyorum para için çocuk bakıyorlar ondan sonra hastanelerden topluyoruz çocukları ve bide çocuk bulabildinmi bulunabiliyormu yani onu merak ediyorum benim büyük bir sorunum var o yüzden bulamıyorumÇok üzgünüm çoook

ewet bulunabiliyor ama,iyi bir aile bulmak çok zor.2 haftadır boşum.bekliyorum.büyük bir sorunum var demişsiniz,nedir özel değilse.iyi günler.

merhaba gaziemirde oturuyorum ve kızımla ilgilenicek bir yardımcıya ihtiyacım var iletişim kurabilirsek sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…