6 haftalık hamileyim..ve son bir haftadır inanılmaz bulantım var..doktora gittim serum verdi bi gece kaldım fakat o gün için geçti..bulantı hapı da verdi pek işe yaramadı sanki..
sizden öneriler bekliyorum..sabahları ve geceleri çok yoğun oluyor..özellikle sabahları işe gitmek işkence oluyor sırf bu yüzden..
evet biliyorum sabah gözünü açar açmaz dayanılmaz mide bulantısı ile uyanıyordum. Bu yüzden başucumda çubuk krakerle uyuyordum uyanır uyanmaz da hemen bir kaç tane zorla ağzıma tıkıyordum.Çubuk kraker iyi geliyordu ama gün için de de bulantın varsa yediklerine dikkat etmelisin genelde mide boşken bulantı olur yada gaz yapacak yiyeceklerden sonra örneğin fasulye,mercimek,soğan,mandalina,portakal... vb.
Bende çektim o bulantıları... Serumlar, ilaçlar hiç birisi işe yaramıyordu, resmen pişman olmuştum ama sonra doktorum Primabella diye bir ürün önerdi. Mucizem oldu ve artık bileğimden bile çıkartmıyorum. Önce kusmalarım azaldı sonra da bulantılarım. Keşke ilk önce bilseydim de ilaçlar yerine Primabellayı kullansaydım. Mutlaka sormanı ve denemeni tavsiye ederim.