Tecrubeli bayan arkadaslardan yorum bekliyorum!! :)

Seher616161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
12
1
1
31
Yeni evliyim henuz 2,5 aylik :) henuz cocuk istemiyorum tabi 50 gun once felan esimle surtunme yoluyla bir iliski yasadim tam bir birlesme kesinlikle olmadi bu iliskiden 20 gun sonra beta hcg kanda gebelik testi yaptirdim negatifti 3 gun sonra menimi oldum gibi oldu ilk iki gun akinti yogundu fakaf pembemsiydi diger 3 gunde lekelenme seklinde haliyle supelendim ustune gorme olabilir mi diye kanama bittikten 5 gun sonra kanda gebelik testini tekrarladim iliskiden sonra 35. Gune denk geliyordu o da negatif sizce tekrarlamalimiyim? :) herhangi bir belirti yoknsadece karnim sis geliyor birazcik :)

hamile değilsin büyük ihtimalle, hem zaten sürtünme yolu ile diyorsun
yumurtlama anına denk gelecek de yumurta çatlayacak da o da döllenecek baya uzun bi süreç :)
zaten ilişkiden 35 gün sonra gebelik çıkardı kan testinde

Tesekkur ederim canim benim :) ama yine tekrarlamayi dusunuyorum ne olur ne olmaz ilk aylar bebek icin onemli dikkatli olmaliyim :)

Tesekkur ederim canim benim :) ama yine tekrarlamayi dusunuyorum ne olur ne olmaz ilk aylar bebek icin onemli dikkatli olmaliyim :)
keşke kolay olsa hamile kalmak :) ben de bebek için uğraşıyorum, geçen ay tutmadı bu ay inş tutar
herkesin hazır olduğu zamanda versin Allah tabi, ben de ilk evlendiğim zamanlar ödüm kopuyodu hamile kalıcam diye şimdi 2.5 sene oldu istiyorum artık :)

Allah gönlüne göre versin insallah canim benim :)) psikolojik sanirim bu yeni evlenen arkadaslarim da korkuyordu dalga geciyordum felan, simdi yaşıyorum ayni korkuyu :)) dualarim seninle canim insallah olur bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…