Başta aileme destek olmak adına ve okulum uzadığı için kendi harç param, kişisel ihtiyaçlarım vs.için iş arayışındayım.Belli bi yaştan sonra baba eline bakılmıyomuş anladım..Neyse uzun lafın kısası satış danışmanlığı yapmak istiyorum ama aklıma takılan bi kaç soru var bilenlerin aydınlatmasını yardımcı olmasını rica ediyorum.Aranızda her hangi bi kozmetik şirketinde çalışan var mı ?sanırım isim veremiyorum :/( ama siz anladınız o üç büyük firmayı.) Bildiğimiz markaların giyim mağazası da olabilir tecrübelerinizi memnuniyetinizi merak ediyorum ama hiç tecrübem olmadığı için en azından bildiğim fikir sahibi olduğum bi işte çalışayım diye kozmetik sektörünün altını çizdim.
Çalıştığınız şirkette ortalama maaşlarınız ne kadar ?
Ortam nasıl,çalışanlar uyumlu mu patron kasıntı mı,iş yorucu mu ?
Sanırım mülakattan geçiliyomuş,ne gibi sorular soruyolar ?
Bir de çalıştığın yere ait kıyafet oluyo sanırım mağaza açılmadan gidip giyiliyomuş aynı ortamda mı giyiliyo yoksa kabinler mi var ?
Hiç tecrübem olmadığı için başlangıçta zorlanmamam için hangi sektörde çalışmalıyım sizce mağaza ismi verilebiliyosa memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Çalıştığınız şirkette ortalama maaşlarınız ne kadar ?
Ortam nasıl,çalışanlar uyumlu mu patron kasıntı mı,iş yorucu mu ?
Sanırım mülakattan geçiliyomuş,ne gibi sorular soruyolar ?
Bir de çalıştığın yere ait kıyafet oluyo sanırım mağaza açılmadan gidip giyiliyomuş aynı ortamda mı giyiliyo yoksa kabinler mi var ?
Hiç tecrübem olmadığı için başlangıçta zorlanmamam için hangi sektörde çalışmalıyım sizce mağaza ismi verilebiliyosa memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.